Στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο ο Μενέλαος Μποκέας - iefimerida.gr

Στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο ο Μενέλαος Μποκέας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η επιλογή του Μενέλαου Μποκέα στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Νόμο Ηρακλείου, είναι από αυτές που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις, καθώς ο ίδιος έχει αποδείξει ότι είναι από τους νέους ανθρώπους που έχουν μάθει να αγωνίζονται» αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη.

«Είναι από εκείνους τους νέους που έχει την άποψη ότι οι συνομήλικοι του πρέπει να σηκώσουν το βάρος της ευθύνης και να μη φεύγουν από την Ελλάδα.

Στην προεκλογική περίοδο που διανύουμε, αν και σύντομη, ο Μενέλαος έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την παρουσία του και με τον πολιτικό του λόγο ο οποίος ξεφεύγει από τα παλαιοκομματικά πρότυπα που έχουμε συνηθίσει ενώ στα «πολιτικά» στέκια της πόλης συζητείται έντονα ότι θα είναι ένας από αυτούς που θα σημαδέψουν την επόμενη μέρα της παράταξης στο Ηράκλειο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ