Ανατροπή και νίκη για τον Πανιώνιο με σκορ 2-1 κόντρα στη Βέροια - iefimerida.gr

Ανατροπή και νίκη για τον Πανιώνιο με σκορ 2-1 κόντρα στη Βέροια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πανιώνιος έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου αφού επικράτησε 2-1 της Βέροιας στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Η Βέροια κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 2ο λεπτό όταν οι παίκτες της έπαιξαν... βόλεϊ μέσα στην περιοχή του Πανιωνίου και άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Κάμπορα. Ο Πανιώνιος άργησε να αντιδράσει και ανέβασε την απόδοσή του από το 30' και μετά ωστόσο το ημίχρονο έληξε με τη Βέροια μπροστά στο σκορ.

Στο 2ο μέρος η εικόνα ήταν εντελώς διαφορετική. Ο Πανιώνιος σε κάθε επίθεσή του δημιουργούσε φάση με τους παίκτες της Βέροιας ανήμπορους να αντιδράσουν. Τελικά ο Πανιώνιος ισοφάρισε στο 63'με κεφαλιά του Οικονόμου και στο 71'με τέρμα του Κολοβού πανηγύρισε τη νίκη 2-1, η οποία του δίνει ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πανιώνιος Βέροια Κύπελλο Ελλάδας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ