Ο Τρεζεγκέ «κρέμασε» τα παπούτσια του [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Τρεζεγκέ «κρέμασε» τα παπούτσια του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας ακόμη σπουδαίος Γάλλος ποδοσφαιριστής αποφάσισε να ολοκληρώσει την καριέρα του στα 37α του χρόνια. Ο Νταβίντ Τρεζεγκέ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, έχοντας κατακτήσει σχεδόν όλους τους τίτλους στην πορεία του από το 1994.

Τα 52 γκολ που σημείωσε με τη φανέλα της Μονακό σε μια πενταετία δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασυγκίνητη τη Γιουβέντους, η οποία το 2000 και μετά την σπουδαία εμφάνιση του Τρεζεγκέ στο EURO όπου κατέκτησε το Ευρωπαϊκό με τη Γαλλία, δαπάνησε αρκετά εκατομμύρια για να τον πάρει από το Πριγκιπάτο. Ο «Τρεζεγκόλ» όπως ήταν το παρατσούκλι του, έμεινε δέκα χρόνια στο Τορίνο σημειώνοντας 149 τέρματα σε 245 εμφανίσεις και στη συνέχεια έφυγε για την Ισπανία αγωνίστηκε με την Χέρκουλες. Δεν δίστασε να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι και το 2012 να υπογράψει στην Ρίβερ Πλέιτ ενώ αγωνίστηκε και για ένα χρόνο στη Νιούελς Ολντ Μπόις ενώ έκλεισε την καριέρα του στο μίνι πρωτάθλημα της Ινδίας όπου ήταν συμπαίκτης με τον Κώστα Κατσουράνη.

Στην 20χρονη πορεία του στο ποδόσφαιρο κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Γαλλία το 1998, το Ευρωπαϊκό το 2000, δύο πρωταθλήματα Γαλλίας, ένα Κύπελλο Γαλλίας, δύο πρωταθλήματα Ιταλίας και δύο Κύπελλα με τους «μπιανκονέρι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νταβιντ τρεζεγκε Γιουβέντους Γαλλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ