Πλήγμα με Ρομπέρτο στον Ολυμπιακό- Δύο εβδομάδες εκτός δράσης - iefimerida.gr

Πλήγμα με Ρομπέρτο στον Ολυμπιακό- Δύο εβδομάδες εκτός δράσης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια δυσάρεστη είδηση περιελάμβανε η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού για τον Ρομπέρτο. Ο Ισπανός τερματοφύλακας τραυματίστηκε στο γόνατο και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου των ερυθρόλευκων θα απουσιάσει από την αγωνιστική δράση για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Ο ακριβής χρόνος για την αποθεραπεία του θα εκτιμηθεί όταν ολοκληρωθούν οι εξετάσεις ωστόσο τα πρώτα συμπεράσματα μιλούν για απουσία τουλάχιστον 15 ημερών. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο Ρομπέρτο θα χάσει το παιχνίδι με τη Βέροια εκτός έδρας - αυτό με τον ΟΦΗ λογικά δεν θα διεξαχθεί - ενώ φόβοι εκφράζονται και για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Αυτό σημαίνει ότι η παρουσία του κάτω από την εστία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρομπέρτο Ολυμπιακός τραυματισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ