Εκτός προγράμματος συνάντηση Παπούλια- Παπανδρέου - iefimerida.gr

Εκτός προγράμματος συνάντηση Παπούλια- Παπανδρέου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση , εκτός επισήμου προγράμματος, που κράτησε περίπου μισή ώρα είχε το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπανδρέου πήγε στο Προεδρικό Μέγαρο με αφορμή συνάντηση του κ. Παπούλια με εκπροσώπους Αμερικανο-Εβραικών οργανώσεων που βρίσκονται στη χώρα μας. Αμέσως μετά, ο πρωθυπουργός παρέμεινε στο Προεδρικό και συζήτηση επί τριάντα λεπτα με τον κ. Παπούλια για όλο το φάσμα των ραγδαίων εξελίξεων στο μέτωπο της οικονομίας. Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Πρόεδρο για την τηλεδιάσκεψη που θα γίνει το απόγευμα με τον Γάλλο πρόεδρο Σαρκοζί και την Γερμανίδα Καγκελάριο Μέρκελ και για τις θέσεις που θα αναπτύξει σε αυτήν. Υπενθυμίζεται ότι μόλις χθες ο κ. Παπούλίας είχε επισημάνει δημοσίως ότι ζούμε οριακές στιγμές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παπανδρέου συνάντηση Παπούλιας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ