Ζωντανή μουσική, προβολές και χορευτές σε ίλιγγο - iefimerida.gr

Ζωντανή μουσική, προβολές και χορευτές σε ίλιγγο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια από τις πιο διάσημες ομάδες σύγχρονου χορού στον κόσμο, οι Καναδοί La La La Human του Édouard Lock θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στην Αθήνα την περίτεχνη, πολύπλοκη και πρωτότυπη χορογραφική τους γλώσσα που κινείται από τον λυρισμό ως τα όρια της ακραίας σωματικής έκφρασης μέσω ιλιγγιωδών χορευτικών ρυθμών.

Ο Édouard Lock αντλεί την έμπνευσή του από τα δύο αριστουργήματα της όπερας «Ορφέας και Ευρυδίκη» και «Διδώ και Αινείας» και μας αφηγείται με ένα μοναδικό τρόπο δύο γνωστές ιστορίες αγάπης σε μία ανανεωτική μουσική προσέγγιση του μπαρόκ. Με ατμοσφαιρική σκηνοθεσία που θυμίζει σινεμά και μεγάλο σύμμαχο τη ζωντανή μουσική, αλλά και τις προβολές και τους εκπληκτικούς φωτισμούς, ο Lock στήνει ένα μαγευτικό περιβάλλον μέσα στο οποίο οι χορευτές του αιχμαλωτίζουν το βλέμμα με την άρτια τεχνική τους και τη φημισμένη «ιλιγγιώδη» ταχύτητα με την οποία ερμηνεύουν τις χορογραφίες.
Οι La La La Human Steps θα δώσουν δύο παραστάσεις στις 8 και 9 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσική Αθηνών ( Βασ.Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα/ Tηλ 210 7282333 & 210 7282367

Προπώληση από:
9 Σεπτεμβρίου 2011
Τιμές:
Φοιτητικά: € 25
Γ Ζώνη: € 35*
Β Ζώνη: € 50
Α Ζώνη: € 60
Διακεκριμένη Ζώνη:€ 75

Πληροφορίες: www.megaron.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ