Καστανίδης «αδειάζει» Κουκουλόπουλο για την εφεδρεία στους Δήμους - iefimerida.gr

Καστανίδης «αδειάζει» Κουκουλόπουλο για την εφεδρεία στους Δήμους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διευκρινίσεις για την επέκταση της εφεδρείας στους εργαζόμενους στους δήμους έδωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Χάρης Καστανίδης. Σε άλλο μήκος κύματος από τον υφυπουργό Εσωτερικών Πάρι Κουκουλόπουλο, ο οποίος είχε κάνει λόγο για απολύσεις σε ΟΤΑ, όπως στον Πειραιά και στο Μενίδι, υποστήριξε πως η εργασιακή εφεδρεία δεν οδηγεί απαραίτητα στην απόλυση. Σε συνέντευξή του στην ΝΕΤ συμπλήρωσε ότι η εφεδρεία «επιδιώκει με ομαλό τρόπο τη μείωση του δυναμικού της δημόσιας διοίκησης, χωρίς να βρεθούν ξαφνικά στο δρόμο πολλοί άνθρωποι».

Ο υπουργός τόνισε μάλιστα πως στο πλαίσιο της εξυγίανσης των Δήμων είναι λογικό το πλεονάζον προσωπικό των υπερχρεωμένων δήμων να μετατεθεί σε δήμους που έχουν ανάγκη. Αναφερόμενος δε στις χθεσινές δηλώσεις του κ.Κουκουλόπουλου, διευκρίνισε πως δεν έχει προκύψει θέμα εφεδρείας στους Δήμους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ