Το Κομμουνιστικό Κόμμα Γαλλίας έρχεται στην Αθήνα για να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Γαλλίας έρχεται στην Αθήνα για να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη στήριξή του προς τον ΣΥΡΙΖΑ και την προοπτική νίκης του εκφράζει το Κομμουνιστικό Κόμμα της Γαλλίας, καθώς, ο επικεφαλής του Πιερ Λοράν θα βρεθεί την Πέμπτη στη Αθήνα, μαζί με τον Πάμπλο Ιγκλέσιας του Podemos, για να στηρίξει την εκλογική προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα, σήμερα το βράδυ μέλη του Κομμουνιστικού Κόμματος, οικολόγοι, οπαδοί του Ζαν Λικ Μελανσόν συναντώνται για να στηρίξουν την «άλλη Αριστερά» εκείνη του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα η οποία δείχνει ικανή να αναλάβει την εξουσία στη χώρα.

Ο Πιερ Λοράντ, θα ταξιδέψει την Πέμπτη στην ελληνική πρωτεύουσα για να παραβρεθεί στην τελευταία συνάντηση του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του, Αλέξη Τσίπρα, στην οποία θα παραβρεθεί και ο επικεφαλής του Podemos, Πάμπλο Ιγκλέσιας.

Βομβαρδισμός στα social media από το Podemos υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ

Την ίδια ώρα οι Podemos της Ισπανίας έχουν αναγάγει με απανωτά tweets τις ελληνικές εκλογές σε μείζονος ενδιαφέροντος θέμα στο Twitter.

Λίγες μόνο ημέρες πριν την παρουσία του επικεφαλής τους Pablo Iglesias στην Αθήνα όπου θα χαιρετίσει την κεντρική προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Ομόνοια.

Με καυστικό τρόπο οι podemos σχολιάζουν την άφιξη του Ραχόι στην Αθήνα προς υποστήριξη του Αντώνη Σαμαρά, αναφέρονται στην καμπάνια του φόβου που «ξεδιπλώνει» η κυβέρνηση, ενώ χαρακτηρίζουν αγελάδα που πρέπει να παράγει γάλα χωρίς όμως να τρώει, την ελληνική οικονομία.

Χαρακτηριστικά μερικά Tweets:

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Γαλλίας έρχεται στην Αθήνα για να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ  | iefimerida.gr 0
Το Κομμουνιστικό Κόμμα Γαλλίας έρχεται στην Αθήνα για να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ  | iefimerida.gr 1
Το Κομμουνιστικό Κόμμα Γαλλίας έρχεται στην Αθήνα για να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πιερ λοραν Αλέξης Τσίπρας εκλογές 2015
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ