Η συζυγοκτόνος των Ιωαννίνων για το πώς σκότωσε τον άνδρα της - iefimerida.gr

Η συζυγοκτόνος των Ιωαννίνων για το πώς σκότωσε τον άνδρα της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ατύχημα κάνει λόγο η 47χρονη η οποία την Παρασκευή ομολόγησε ότι δολοφόνησε με μια μαχαιριά στην καρδιά τον σύζυγό της.

Οπως υποστηρίζει ο συνήγορός της, ο σύζυγός της ήταν αυτός που κρατούσε αρχικά μαχαίρι απειλώντας της. Το τραγικό συμβάν, σύμφωνα με την πλευρά της συζυγοκτόνου, συνέβη όταν η 47χρονη προσπαθώντας να τον αφοπλίσει τραβώντας του το χέρι τον τραυμάτισε θανάσιμα στην καρδιά. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι αυτός δεν ήταν ο πρώτος καβγάς του ζευγαριού και ότι στο παρελθόν την είχε απειλήσει ξανά με μαχαίρι χωρίς το το συμβάν, τότε, να πάρει έκταση.

Η 47χρονη και μητέρα τριών παιδιών υποστηρίζει ότι αυτός δεν ήταν ο πρώτος καβγάς που είχε το ζευγάρι και ότι στο παρελθόν την είχε και πάλι απειλήσει με μαχαίρι αλλά τότε το γεγονός δεν είχε πάρει έκταση.

Οι τρεις κόρες της οικογένειας στηρίζουν τη μητέρα τους, είναι στο πλευρό της αλλά ταυτόχρονα δεν έχουν να πουν κάτι κακό και για τον πατέρα τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συζυγοκτόνος αστυνομία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ