Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ: Πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων και το ντέρμπι που θα κρίνει πολλά - iefimerida.gr

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ: Πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων και το ντέρμπι που θα κρίνει πολλά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ισοπαλία του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο και κυρίως η αδυναμία του να μαζέψει βαθμούς μακριά από το γήπεδό του, αφήνουν Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να μονομαχούν δίχως... τρίτο άγχος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το μεταξύ τους ντέρμπι στην Τούμπα αναμένεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό και τη συνέχεια της μεταξύ τους μάχης.

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας διατηρώντας το +2 από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε 1-0 του Πλατανιά. Ο Δικέφαλος του βορρά δεν έχει υποχρεώσεις για τις επόμενες 15 ημέρες αφού ακολουθεί βάσει προγράμματος το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, το οποίο θα πάρει άνευ αγώνα με σκορ 3-0 ενώ έχει αποκλειστεί από το Κύπελλο.

Ο Ολυμπιακός εκτός από το ματς του Κυπέλλου με τον Τύρναβο, έχει να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ εκτός έδρας το Σάββατο. Η ομάδα του Ηρακλείου βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και σίγουρα η αποστολή των ερυθρόλευκων δεν θα είναι εύκολη ενώ για την ομάδα του Βίτορ Περέιρα ακολουθεί δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς αφού θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Βέροια, την ώρα που ο ΠΑΟΚ θα υποδέχεται τον Παναιτωλικό.

Το 3ο παιχνίδι μέχρι να έρθει το ματς της Τούμπας θα βρει τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Ατρόμητο, από τον οποίο ηττήθηκε στον πρώτο γύρο ενώ ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ, ο οποίος λογικά θα παραμένει σε πολύ δύσκολη θέση. Οι απώλειες βαθμών μέχρι να έρθει το ντέρμπι της Τούμπας σίγουρα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο και εννοείται ότι η ομάδα που θα καταφέρει να φύγει από το γήπεδο έχοντας την πρώτη θέση στην Super League θα έχει αποκτήσει και ένα τεράστιο ψυχολογικό αβαντάζ ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Ολυμπιακός τίτλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ