Σταύρος Θεοδωράκης: Χωρίς τα 7 δισ. ευρώ της δόσης η χώρα θα ναυαγήσει - iefimerida.gr

Σταύρος Θεοδωράκης: Χωρίς τα 7 δισ. ευρώ της δόσης η χώρα θα ναυαγήσει

Φωτογραφία: (SOOC/ΝΙΚΟΣ ΛΙΜΠΕΡΤΑΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ανάγκη να υπάρξει κυβερνητική λύση μετά το αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών επισήμανε ο επικεφαλής του Ποταμιού, κ. Σταύρος Θεοδωράκης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ο κ. Θεοδωράκης τονίζει «Αν η χώρα δεν πάρει τα 7,2 δις ευρώ της τελευταίας δόσης θα ναυαγήσει. Είμαστε υποχρεωμένοι να αναζητήσουμε σημεία επαφής για να αποφύγουμε τις εκλογές τον Μάρτιο. Θα κλειστούμε εν ανάγκη σε ένα δωμάτιο και θα φύγουμε δίνοντας μια κυβερνητική λύση».

Όσον αφορά την θέση του κόμματος του απέναντι στο χρέος ο επικεφαλής του Ποταμιού θεωρεί ότι πρέπει να ζητηθεί μια περίοδος χάριτος και μικρότερα επιτόκια , ένας συνδυασμός που θα οδηγήσει στην ανάπτυξη: «Δεν είναι ρεαλιστικό να βγεις αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη να ζητήσεις κούρεμα. Πρέπει να γίνει συνολική συζήτηση για το χρέος, δεν πρέπει να είμαστε οι μοναχικοί καβαλάρηδες».

Ο ιδρυτής του Ποταμιού υπογραμμίζει ότι στη χώρα χρειάζονται μεγάλες επενδύσεις και ανάπτυξη, και οι επενδύσεις θα πρέπει να υλοποιούνται βάσει των αποφάσεων του ΣτΕ, των δικαστών και των ανεξάρτητων αρχών: «Θέλουμε δουλειές; Εγώ δουλειές με το δημόσιο αφεντικό δεν θέλω. Θα φύγουν οι κρατικοί υπάλληλοι της ΝΔ και θα έρθουν αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ... Με λίγη ενίσχυση μπορούμε να στηρίξουμε την ιδιωτική επιχειρηματικότητα, λέμε όχι στη λογική να «ανοίξουμε το κράτος, χρειαζόμαστε επενδύσεις από ξένες μεγάλες εταιρείες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ