Νίκη στις καθυστερήσεις για την ΑΕΚ με πέναλτι του Αραβίδη [βίντεο] - iefimerida.gr

Νίκη στις καθυστερήσεις για την ΑΕΚ με πέναλτι του Αραβίδη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέτρια εικόνα παρουσίασε η ΑΕΚ στο γήπεδο της Καισαριανής ωστόσο κατάφερε να επικρατήσει του Αλίμου με σκορ 1-0. Το λυτρωτικό τέρμα σημείωσε ο Αραβίδης με εκτέλεση πέναλτι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η ΑΕΚ δεν ήταν καλή και σε αυτό έπαιξε ρόλο και ο κακός αγωνιστικός χώρος. Ο Μάνταλος πέρασε αλλαγή στο 2ο ημίχρονο στη θέση του Ζόριτς και προσπάθησε να βοηθήσει την Ένωση να φανεί πιο απειλητική όμως λίγο έλειψε να γίνει ο μοιραίος παίκτης καθώς στο 68ο λεπτό αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι με τον Βλάχο να πέφτει σωστά και να αποκρούει. Από εκείνο το σημείο και μετά οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν και το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησαν, ωστόσο έπρεπε να περιμένουν μέχρι τις καθυστερήσεις όταν ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι σε χέρι μέσα στην περιοχή έπειτα από σουτ του Μπρέσεβιτς. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε αυτή τη φορά ο Αραβίδης, ο οποίος ευστόχησε και διαμόρφωσε το τελικό 1-0 για την ΑΕΚ.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Άλιμος Football League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ