Ο Αθανασιάδης κράτησε ζωντανό τον ΠΑΟΚ - Νίκησε 1-0 τον Πλατανιά [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Αθανασιάδης κράτησε ζωντανό τον ΠΑΟΚ - Νίκησε 1-0 τον Πλατανιά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τέρμα του Στέφανου Αθανασιάδη ήταν αρκετό στον ΠΑΟΚ ώστε να πανηγυρίσει τη νίκη απέναντι στον Πλατανιά με σκορ 1-0 ενώ στα Ιωάννινα, ο Πανθρακικός «απέδρασε» με ισοπαλία 2-2 κόντρα στον ΠΑΣ.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και από το πρώτο λεπτό προσπάθησε να κλείσει τον Πλατανιά στα καρέ του. Στα μισά του πρώτου μέρους, ο Σκόνδρας έβγαλε τη σέντρα με το αριστερό και ο Κλάους με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Ολιμπά. Οι Κρητικοί απείλησαν σε μια-δυο περιπτώσεις την εστία του Ιτάνζ όμως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι τέλους και να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου.

Συνθέσεις
ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Κατσικάς (69’ Παπαγιαννόπουλος), Βίτορ, Σκόνδρας, Μαντούρο (62’ Γκολάσα), Περέιρα, Τζανδάρης, Σαλπιγγίδης (77’ Νομπόα), Μακ, Αθανασιάδης
Πλατανιάς: Ολιμπά, Ζαραδούκας, Ιτούα, Δημήτρης, Αποστολόπουλος, Τετέ, Αγκιλέρα, Τσουράκης (54’ Μιλούνοβιτς), Μαχαμάτ, Γουνδουλάκης (78’ Φιγκέιρα), Γιακουμάκης (72’ Τόρες)

Παλικαρίσια ισοπαλία για Πανθρακικό

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ευτύχησε να προηγηθεί γρήγορα. Στο 10ο λεπτό ο Ιλιτς εκτέλεσε κόρνερ, ο Μανιάς πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Αθανασιάδη για το 1-0. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Πανθρακικός ισοφάρισε με κοντινό πλασέ του Χασομέρη όμως και πάλι ο Μανιάς στο 57' έδωσε προβάδισμα στον ΠΑΣ. Ο Πανθρακικός άρχισε να πιέζει και αφού ο ΠΑΣ στο 80΄δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί μια σπουδαία ευκαιρία με τον Μανιά, βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Κάσες να πλασάρει τον Βελλίδη και να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

Συνθέσεις
ΠΑΣ Γιάννινα:Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ναδάλες, Ντάσιος, Μπέριος, Τσουκαλάς, Τσάβες, Ακόστα, Ίλιτς, Μανιάς.
Πανθρακικός:Αθανασιάδης, Εμπό, Μελίσσης, Παπαγεωργίου, Μεχία, Ρομέου, Χασομέρης, Ντιγκινί, Τσουμάνης, Τζάνης, Ιγκόρ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ