Πορεία για την Ελλάδα στις Βρυξέλλες -Γλέζος: Στην Ελλάδα ξεκινά η επανάσταση στην Ευρώπη [βίντεο] - iefimerida.gr

Πορεία για την Ελλάδα στις Βρυξέλλες -Γλέζος: Στην Ελλάδα ξεκινά η επανάσταση στην Ευρώπη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βέβαιος για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ο Μανώλης Γλέζος από τις Βρυξέλλες σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε μετά από πορεία διαμαρτυρίας.

Η πορεία ξεκίνησε μπροστά από τη ελληνική αντιπροσωπεία στη Βελγική πρωτεύουσα από δεκάδες Έλληνες που διαμαρτυρήθηκαν για τον αποκλεισμό τους από τη διαδικασία των εκλογών, επειδή ζουν στο εξωτερικό. Κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης σήκωσαν τα διαβατήρια και τις ταυτότητές τους ενώ δήλωσαν την στήριξή τους στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα είναι η αρχή της επανάστασης σε όλη την Ευρώπη. Εάν νικήσουμε εμείς και θα νικήσουμε, πρώτο κόμμα θα έρθουμε, δεν ξέρω εάν θα πάρουμε την απόλυτη πλειοψηφία ή όχι. Αλλά θα νικήσουμε, θα νικήσουμε. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία», ανέφερε ο Μανώλης Γλέζος στην εκδήλωση όπου συμμετείχαν ο Eric Toussaint, Βέλγος πολιτικός επιστήμονας και ιστορικός, διδάκτορας του Πανεπιστημίου του Παρισιού VIII και του Πανεπιστημίου της Λιέγης, και πρόεδρος της Επιτροπής για τη Διαγραφή του Χρέους των Χωρών του Τρίτου Κόσμου, και ο Juan Sanchez y Estop, Φιλόσοφος και μέλος των PODEMOS.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εκλογές 2015 Μανώλης Γλέζος ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ