Βενιζέλος: Τώρα εμείς λέμε θα βγούμε από το Μνημόνιο και αυτοί ότι θα μείνουμε [εικόνες] - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Τώρα εμείς λέμε θα βγούμε από το Μνημόνιο και αυτοί ότι θα μείνουμε [εικόνες]

(EUROKINISSI-ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Υπάρχει κίνδυνος να γυρίσουμε στο μηδέν και κάτω από μηδέν» προειδοποίησε από το Αγρίνιο ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος αναφερόμενος στην επόμενη μέρα των εκλογών.

Υποστήριξε ότι το δίλημμα των εκλογών έχει ιστορικό βάθος και βάρος αφού «πρέπει να γίνει σαφές σε όλους ότι στις 25 Ιανουαρίου κρίνεται ο εθνικός στρατηγικός προσανατολισμός».

Βενιζέλος: Τώρα εμείς λέμε θα βγούμε από το Μνημόνιο και αυτοί ότι θα μείνουμε [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ιδιαίτερα καυστικός ήταν σχολιάζοντας την εκδοχή περί έκδοσης ευρώ από το ελληνικό κράτος, που κατακλύζει την επικαιρότητα: «Η δημόσια συζήτηση έχει φτάσει πλέον σε σημείο, που είναι κωμικοτραγικό» είπε αναφερόμενος στις δηλώσεις της Ραχήλ Μακρή. «Δηλαδή συζητάμε σοβαρά εάν η Ελλάδα μπορεί να εκδώσει πλαστογραφημένο ευρώ, δικό της ευρώ, χωρίς την υπογραφή του Ντράγκι! Συζητάμε σοβαρά εάν οι ένθερμοι αντίπαλοι του μνημονίου θα μας κρατήσουν με το ζόρι στο μνημόνιο άλλους έξι μήνες ή άλλο ένα χρόνο, χωρίς δάνειο, μόνο με τα κακά του μνημονίου, τους σκληρούς όρους και την τρόικα. Με ενθουσιασμό! Φτάσαμε τώρα εμείς να λέμε θα βγούμε και αυτοί να λένε θα μείνουμε. Δηλαδή δεν βγάζεις άκρη!» είπε με έμφαση.

Βενιζέλος: Τώρα εμείς λέμε θα βγούμε από το Μνημόνιο και αυτοί ότι θα μείνουμε [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Αναφερόμενος στις δυνατότητες σχηματισμού κυβέρνηση την επόμενη μέρα των εκλογών ξεκαθάρισε ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν είναι μπαλαντέρ της κυβέρνησης δε θέλουμε να είμαστε στην κυβέρνηση και δεν πρόκειται να στηρίξουμε προγραμματικές θέσεις που θεωρούμε ότι προσβάλλουν το συμφέρον των επόμενων γενεών.»

Βενιζέλος: Τώρα εμείς λέμε θα βγούμε από το Μνημόνιο και αυτοί ότι θα μείνουμε [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ο Ευ. Βενιζέλος κατέληξε: «Το ΠΑΣΟΚ που είναι εδώ, το ΠΑΣΟΚ με τον ήλιο του Ανδρέα Παπανδρέου. Αυτή είναι η χρήσιμη ψήφος και αυτή τη χρήσιμη ψήφο τη θέλουμε τώρα στις 25 Ιανουαρίου όχι μετάνοιες μετά. Τώρα».

Βενιζέλος: Τώρα εμείς λέμε θα βγούμε από το Μνημόνιο και αυτοί ότι θα μείνουμε [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εκλογές 2015 Ευάγγελος Βενιζέλος ΠΑΣΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ