Θεοδωράκης: Θέλουμε κυβέρνηση την επομένη των εκλογών – Δεν θα δώσουμε λευκή επιταγή - iefimerida.gr

Θεοδωράκης: Θέλουμε κυβέρνηση την επομένη των εκλογών – Δεν θα δώσουμε λευκή επιταγή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επιθυμία του Ποταμιού να υπάρξει Κυβέρνηση την επόμενη μέρα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.εξέφρασε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του κόμματος, μιλώντας στο Mega, τόνισε ότι το Ποτάμι δεν θα συνεργαστεί δίνοντας λευκή επιταγή. «Δεν θα υπογράψουμε τα προγράμματα των άλλων. Έχουμε δικό μας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Θεοδωράκης υπογράμμισε ότι για για το Ποτάμι η θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη και το ευρώ είναι αδιαπραγμάτευτη, προσθέτοντας την επομένη των εκλογών χρειάζεται εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης που θα εκπροσωπεί το 51% των Ελλήνων.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε επίσης ότι η κυβέρνηση που θα προκύψει πρέπει να ενώνει τον κόσμο έξω από κομματικά στερεότυπα και επανέλαβε ότι ο ίδιος δεν θα συμμετάσχει σε ενδεχόμενο κυβερνητικό σχήμα το οποίο θα στηρίζει το κόμμα του. «Δεν θέλω την αντιπροεδρία, δεν χρειάζομαι τίτλους, δεν θέλω υπουργεία» δήλωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ