Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στη μάχη της Ευρωλίγκας - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στη μάχη της Ευρωλίγκας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας περιλαμβάνει διαφορετικής δυσκολίας αναμετρήσεις για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Οι πράσινοι υποδέχονται στο ΟΑΚΑ την Ζαλγκίρις ενώ οι ερυθρόλευκοι δίνουν μάχη στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Φενέρμπαχτσε Ούλκερ.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην τα καταφέρνει μέχρι στιγμής στις εκτός έδρας αναμετρήσεις του στην Ευρωλίγκα όμω στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων διατηρεί τη δυναμική του. Η μόλις μια ήττα έχει έρθει στο αδιάφορο ματς με την Μπαρτσελόνα ωστόσο θα πρέπει να διατηρήσει το αήττητο στο Top-16 αν θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για πρόκριση στα πλέι-οφ. Η Ζαλγκίρις μετράει ήδη φέτος μια νίκη επί του Παναθηναϊκού στα τέλη του Σεπτεμβρίου με σκορ 76-51. Ο Ντούσαν Ιβάνοβιτς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μποχωρίδη αλλά ξεπέρασαν τα προβλήματά τους οι Σλότερ Παππάς. Η αναμέτρηση ξεκινά στις 21:45 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη ΝΕΡΙΤ.

Στην Πόλη, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Φενέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του Νίκου Ζήση έχοντας στόχο να πετύχει 3η νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Οι ερυθρόλευκοι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού και έχουν σήμερα τη δυνατότητα να τεστάρουν τις δυνάμεις τους σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της Ευρωλίγκας. Η αναμέτρηση ξεκινά στις 20:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το NovaSports 2

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Ολυμπιακός Ευρωλίγκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ