Ο Αντετοκούνμπο καρφώνει μπροστά στον Καρμέλο Άντονι και τρελαίνει το Λονδίνο [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Αντετοκούνμπο καρφώνει μπροστά στον Καρμέλο Άντονι και τρελαίνει το Λονδίνο [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ΝΒΑ μετακόμισε στο Λονδίνο στο πλαίσιο προώθησής του και η αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς με τους Νιου Γιορκ Νικς, δεν άφησε αδιάφορους χιλιάδες φίλους του αθλήματος που έσπευσαν στην O2 Arena για να απολαύσουν το θέαμα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκλεψε για μια ακόμη φορά την παράσταση, αποσπώντας εγκωμιαστικά σχόλια στα social media με αφορμή ένα εξαιρετικό κάρφωμα μπροστά στον Καρμέλο Άντονι.

Αρχίζει και γίνεται αέρινος. Παιχνίδι με παιχνίδι ολοένα και καλύτερος. Λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα με τους Νικς, ο άσος των Μπακς έφυγε στον αιφνιδιασμό και κάρφωσε μπροστά στον σπουδαίο Καρμέλο Άντονι, ο οποίος ήταν αδύνατο να αντιδράσει.

O Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε περισσότερο από κάθε άλλον συμπαίκτη του στη νίκη επί των Νικς με σκορ 95-79, πετυχαίνοντας 16 πόντους. Τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί αστέρες του αθλητισμού στην Αγγλία όπως ήταν αναμενόμενο. Ανάμεσά τους οι Σεσκ Φάμπρεγας, Τιερί Ανρί και Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Αντετοκούνμπο NBA Λονδίνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ