Τζιχαντιστές στην Ελλάδα: Που βρίσκονται – Πως τους παρακολουθεί η ΕΛ.ΑΣ. - iefimerida.gr

Τζιχαντιστές στην Ελλάδα: Που βρίσκονται – Πως τους παρακολουθεί η ΕΛ.ΑΣ.

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εγρήγορση βρίσκονται όλες οι υπηρεσίες ασφαλείας της Ευρώπης, έπειτα και από το σήμα της Europol για πιθανό μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα τις επόμενες ημέρες σε κάποια χώρα της ηπείρου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά πως δεν υπάρχει επίσημος πυρήνας τζιχαντιστών στην Ελλάδα, ωστόσο, οι αρχές παρακολουθούν στενά συγκεκριμένους υπόπτους.

Πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό πως στο στόχαστρο των Αρχών βρισκονται τουλάχιστον επτά άτομα, ενώ, η ΕΛ.ΑΣ. έχει χαρτογραφήσει τις κινήσεις και τις επικοινωνίες μεταξύ τους.

Σημειωτέον ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν εντοπιστεί διαδικτυακές επικοινωνίες, ωστόσο, οι αρχές παρακολουθούν τους υπόπτους και έχουν απόλυτη γνώση για τα άτομα αυτά.

Μάλιστα, η ΕΛ.ΑΣ. Γνωρίζει τα στοιχεία των ατόμων αυτών και σε περίπτωση που κινηθούν για να φύγουν εκτός Ελλάδας τα στοιχεία τους θα δοθούν στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές υπηρεσίες, αλλά και στα αεροδρόμια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τζιχαντιστές Ελλάδα ΕΛ.ΑΣ.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ