Ολα... λευκά στα Χανιά – Ισοπαλία Πλατανιά με Ατρόμητο - iefimerida.gr

Ολα... λευκά στα Χανιά – Ισοπαλία Πλατανιά με Ατρόμητο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το απόλυτο «μηδέν» στα Περιβόλια ανάμεσα σε Πλατανιά και Ατρόμητο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού στη μεγαλύτερη διάρκεια, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε κάποιο τέρμα και να μένουν στο 0-0.

Οι «μπλε» έφθασαν τους 26 βαθμούς στο πρωτάθλημα και την όγδοη ισοπαλία στη φετινή Super League, ενώ είναι στην ένατη θέση του πρωταθλήματος με 26 βαθμούς και είναι πέντε μακριά από τα play-off. Από την άλλοι οι Κρητικοί έχουν την ίδια απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη.

Πλατανιάς (Χριστόπουλος): Ολιμπά, Αποστολόπουλος, Ιτούα, Μπανανά (Μαχαμάτ 68'), Δημήτρης, Τετέ, Αγκιλέρα, Μπέριαν (Μενδρινός 71'), Τσουράκης (Ζαραδούκας 83'), Μιλούνοβιτς, Τόρες

Ατρόμητος (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κούρος, Φυτανίδης, Αγκουαζί, Γεωργίου (Καραμάνος 66'), Κατσουράνης, Γκαρσία (Ναπολεόνι 90'+2'), Ουμπίντες, Κιβρακίδης, Δημούτσος (Μπάλλας 81'), Παπάζογλου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πλατανιάς Ατρόμητος Super League Χανιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ