Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας του Τσάμπιονς Λιγκ [βίντεο] - iefimerida.gr

Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας του Τσάμπιονς Λιγκ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν τα κατάφερε χθες ο Ολυμπιακός, στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ και ηττήθηκε από τη γαλλική Μαρσέιγ με 0-1. Η έκπληξη της αγωνιστικής ήρθε από την Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ που κατάφερε να κερδίσει τη Ζενίτ με 2-1 και μάλιστα ανατρέποντας μέσα σε λίγα λεπτά το εις βάρος του 0-1. Στο ντέρμπι της αγωνιστικής Μπαρτσελόνα και τη Μίλαν μοιράστηκαν γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις. Οι Ιταλοί κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους Καταλανούς μόλις στο πρώτο λεπτό του αγώνα με τον Πάτο. Στη συνέχεια όμως η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε το γνωστό της παιχνίδι με τη συνεχή πίεση και τις πολλές πάσες και κατάφερε με τους Πέδρο και Βίγια να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ. Τον τελευταίο λόγο όμως είχε και πάλι η Μίλαν, με τον Ντιάγκο Σίλβα να ισοφαρίζει το παιχνίδι στο 92'.

Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού, Ντόρτμουντ και Άρσεναλ εμειναν στο 1-1, έπαιξαν όμως καλό ποδόσφαιρο και πρόσεφεραν ωραίο θέαμα, προκαλώντας ίσως προβληματισμό στις τάξεις τοων ερυθρολεύκων.

Για την 1η ημέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

5ος όμιλος
Τσέλσι-Λεβερκούζεν 2-0
Γκενκ-Βαλένθια 0-0

6ος όμιλος
Ολυμπιακός-Μαρσέιγ 0-1
Ντόρτμουντ-Αρσεναλ 1-1

7ος όμιλος
Πόρτο-Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-1
ΑΠΟΕΛ-Ζενίτ Αγ.Πετρ. 2-1

8ος όμιλος
Μπαρτσελόνα-Μίλαν 2-2
Βικτόρια Πλζεν-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 1-1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ