Ανανέωσε ο Πλατέλλας με την ΑΕΚ μέχρι το 2018 - iefimerida.gr

Ανανέωσε ο Πλατέλλας με την ΑΕΚ μέχρι το 2018

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας θα συνεχίσει να φορά τα «κιτρινόμαυρα» για τα επόμενα τρία χρόνια, αφού ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Αποτελεί πολύτιμο «γρανάζι» της κιτρινόμαυρης «μηχανής» στον δρόμο για την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια, κάτι που εκτίμησε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης που είχε... καίρια παρέμβαση στην υπόθεση ανανέωσης, για την οποία σας είχε κάνει αποκάλυψη το iefimerida από τις 5 Ιανουαρίου (σχετικό ρεπορτάζ ΕΔΩ).

Άπαντες άλλωστε έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο απ” την προσπάθεια που καταβάλλει καθημερινά ο Βαγγέλης Πλατέλλας, όσο και από την απόδοσή του εντός αγωνιστικού χώρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Πλατέλλα. Το νέο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή θα έχει ισχύ μέχρι τις 30/6/2018«.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ