Παίκτης του αιώνα ψηφίστηκε στην Πορτογαλία ο Κριστιάνο Ρονάλντο - iefimerida.gr

Παίκτης του αιώνα ψηφίστηκε στην Πορτογαλία ο Κριστιάνο Ρονάλντο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποτελεί την ύψιστη τιμή για έναν ποδοσφαιριστή. Η ανάδειξη ως καλύτερου στην ιστορία ενός ποδοσφαιρικού έθνους ξεπερνά όλους τους τίτλους και όλες τις προσωπικές διακρίσεις στη διάρκεια μιας καριέρας. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ψηφίστηκε ο καλύτερος Πορτογαλός παίκτης του αιώνα, αφήνοντας πίσω του τον Εουσέμπιο και τον Λουίς Φίγκο.

Η πορτογαλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ψήφισε τους καλύτερους με αφορμή τα 100ά γενέθλια από την ίδρυσή της. Ο CR7 ξεπέρασε σε ψήφους τον θρυλικό Εουσέμπιο αλλά και τον Λουίς Φίγκο και αναδείχθηκε καλύτερος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής του αιώνα ενώ καλύτερος Πορτογάλος προπονητής της ιστορίας ψηφίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Την καλύτερη 11άδα του αιώνα αποτελούν μετά από την ψηφοφορία οι εξής:

Βίτορ Μπαΐα - Φερνάντο Κόουτο, Ζοάο Πίντο, Ρικάρντο Καρβάλιο, Ουμπέρτο Κοέλιο - Μάριο Κολούνα, Ρουί Κόστα, Λουίς Φίγκο -Εουσέμπιο, Πάολο Φούτρε - Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κριστιάνο Ρονάλντο Ζοσέ Μουρίνιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ