Χρηματίστρια της Γουόλ Στριτ παράτησε τη δουλειά της για να γίνει πορνοστάρ [εικόνες] - iefimerida.gr

Χρηματίστρια της Γουόλ Στριτ παράτησε τη δουλειά της για να γίνει πορνοστάρ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι συνάδελφοί της στη Γουόλ Στριτ την ήξεραν ως Πέιτζ Α. Τζένινγκς. Τώρα, όσοι τυχόν θα παρακολουθήσουν τις ταινίες της, αλλά και όσοι δεν την γνώριζαν πριν, τη μαθαίνουν με το όνομα «Veronica Vain».

Μέσα σε ένα βράδυ η Πέιτζ πέταξε χρεόγραφα, το αυστηρό dress code και μια καριέρα στη χρηματιστηριακή αγορά, για να ξεδιπλώσει το... ταλέντο της στη βιομηχανία του πορνό. Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter, εξήγησε την απόφασή της ως εξής: «Παράτησα τη δουλειά μου στη Γουόλ Στριτ για να κάνω καριέρα ως πορνοστάρ. Δεν μπορούσα να σταματήσω να αυνανίζομαι στη δουλειά».

Η Τζένινγκς ξεκίνησε να δουλεύει στη χρηματιστηριακή Lazard με έδρα τη Ν. Υόρκη στις 2 Ιουνίου 2014 και ολοκλήρωσε τον κύκλο... εργασιών της στις 9 Ιανουαρίου 2015. Όπως είπε, «έφυγα πριν με διώξουν».

Κάτι που θα γινόταν αργά ή γρήγορα, καθώς η Τζένινγκς ανέβασε στο διαδίκτυο προσωπικές φωτογραφίες της από τις τουαλέτες της εταιρείας και όπως μπορεί κανείς να καταλάβει σε αυτές δεν φορούσε και... πολλά ρούχα. Όταν οι φωτογραφίες έγιναν αντιληπτές από τους συναδέλφους της, προκλήθηκε φυσικά σάλος. Ο διευθυντής της την κάλεσε στο τηλέφωνο για εξηγήσεις και της άφησε να εννοηθεί πως δεν θα μπορούσε να επιστρέψει στη δουλειά. Ήδη όμως εκείνη είχε αποφασίσει να αποχωρήσει.

Τώρα, το μόνο που απασχολεί την Τζένινγκς ή, μήπως, τη Veronica Vain, είναι το ντεμπούτο της στη βιομηχανία του πορνό στην ταινία «The Sex Factor». Μάλιστα, μιλάει ήδη με ατζέντηδες για να αναλάβουν τα νέα της βήματα.

Χρηματίστρια της Γουόλ Στριτ παράτησε τη δουλειά της για να γίνει πορνοστάρ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Χρηματίστρια της Γουόλ Στριτ παράτησε τη δουλειά της για να γίνει πορνοστάρ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Χρηματίστρια της Γουόλ Στριτ παράτησε τη δουλειά της για να γίνει πορνοστάρ [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γουόλ Στριτ πορνοστάρ χρηματίστρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ