Παλικάρι ο ΠΑΟΚ - Ανατροπή και τεράστια νίκη 2-1 με δέκα παίκτες στην Καλλονή [βίντεο] - iefimerida.gr

Παλικάρι ο ΠΑΟΚ - Ανατροπή και τεράστια νίκη 2-1 με δέκα παίκτες στην Καλλονή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα ματς,το οποίο λίγο έλειψε να τιναχθεί στον αέρα, ο ΠΑΟΚ πήρε μια σπουδαία νίκη στη Μυτιλήνη επί της Καλλονής με σκορ 2-1 και παρέμεινε ένα βαθμό πίσω από τον Ολυμπιακό στη μάχη του πρωταθλήματος.

Η Καλλονή εκμεταλλεύτηκε μια στιγμή αδράνειας του Ιτάνζ και στο 7ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Καλτσά. Ο ΠΑΟΚ ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Περέιρα στο 20ο λεπτό. Η φάση που σημάδεψε το ματς ήρθε στο 37΄ όταν ο Κάτσε ζήτησε φάουλ από τον Μήτσιο όμως ο διαιτητής δεν καταλόγισε την παράβαση με τον άσο του ΠΑΟΚ να τον βρίζει αισχρά όπως φάνηκε και στην κάμερα. Ο ρέφερι δίχως δισταγμό έδειξε την κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Δικεφάλου του βορρά και ο Άγγελος Αναστασιάδης δίχως να μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του διέταξε τους παίκτες της ομάδας να φύγουν από το γήπεδο. Αυτός που αρχικά κατάφερε να τους κρατήσει στο γήπεδο ήταν ο προπονητής τερματοφυλάκων ενώ λίγο αργότερα κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο τόσο ο Ζήσης Βρύζας όσο και ο Ιάκωβος Αγγελίδης με το ματς να συνεχίζεται κανονικά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε αφηνιασμένος. Έκλεισε την Καλλονή στα καρέ της αν και με δέκα παίκτες, πετυχαίνοντας την ισοφάριση με κοντινό πλασέ του Περέιρα στο 50'. Ο ίδιος παίκτης στο 58' μετά από υπέροχη ενέργεια του Μακ, πλάσαρε σε άδεια εστία δίνοντας προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, το οποίο κατάφερε να κρατήσει μάλιστα μέχρι τέλους με τον Ιτάνζ να αποκρούει πέναλτι του Μανούσου στο 84ο λεπτό.

Συνθέσεις
Καλλονή:Χογκ, Αναστασιάδης, Βαλλιός, Αντέτζο, Κεϊτά, Καλτσάς, Πιπίνης, Τσαμπούρης, Λεοζίνιο, Μανούσος, Χουάνμα
ΠΑΟΚ:Ιτάνζ, Βίτορ, Κατσικάς, Ρατς, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Μαντούρο, Μακ, Περέιρα, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ καλλονή Μυτιλήνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ