ΣΥΡΙΖΑ: Καταρρέει η κινδυνολογία για τα έντοκα γραμμάτια και Grexit - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Καταρρέει η κινδυνολογία για τα έντοκα γραμμάτια και Grexit

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Τα ψέματα και η κινδυνολογία του φόβου καταρρέουν» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου για τα έντοκα γραμμάτια και τα «μυθεύματα περί Grexit» όπως λέει.

«Η κινδυνολογία της αποσταθεροποίησης των τραπεζών και του Grexit υπάρχει μόνο στον λόγο της ΝΔ. Η πραγματικότητα καταρρίπτει την μυθολογία του φόβου που καλλιεργεί η απερχόμενη κυβέρνηση των Μνημονίων και της υποταγής».

Ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται την σημερινή απόφαση της ΕΚΤ με την οποία δίνεται εξάμηνη παράταση τραπεζικής ρευστότητας και στις ελληνικές τράπεζες, μεταθέτοντας για το μέλλον την αποπληρωμή των 20 δις των ομολόγων τους που λήγουν τον Μάρτιο.

«Ο μύθος του στραγγαλισμού της τραπεζικής ρευστότητας ως συνέπεια της ανάληψης κυβερνητικής ευθύνης από τον ΣΥΡΙΖΑ, διαψεύδεται» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου. Προσθέτει δε πως η κινδυνολογία περί Grexit διαψεύδεται από το γεγονός της υποχώρησης του επιτοκίου των 3ετων και 10ετων ομολόγων του ελληνικού Δημοσίου στη δευτερογενή αγορά, «ενώ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι προ των πυλών».

Σε υστερόγραφο, επιτίθεται προσωπικά κατά του Στέφανου Αναγνώστου: «Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θα πρέπει να αντιληφθεί πρώτα απ’ όλα ότι εκτελεί χρέη υπηρεσιακού εκπροσώπου. Εκτός από το χάος είναι και η ασχετοσύνη δεν παλεύεται».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ grexit έντοκα γραμμάτια δημοσίου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ