Γιατί ο Καραμανλής θα πάει και θα γυρίσει στη ΔΕΘ στο άψε σβήσε - iefimerida.gr

Γιατί ο Καραμανλής θα πάει και θα γυρίσει στη ΔΕΘ στο άψε σβήσε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ούτε ένα 24ωρο δεν πρόκειται να μείνει στη Θεσσαλονίκη ο Κώστας Καραμανλής προκειμένου να δώσει το παρών στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά που θα γίνει το Σάββατο στις παραγωγικές τάξεις.

Η απόφαση ελήφθη από τον πρώην πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του για να μην δημιουργηθεί το προηγούμενο της περσινής ΔΕΘ αλλά και της ανόδου του στην Θεσσαλονίκη τον περασμένο Ιανουάριο όταν του στήθηκε σκηνικό «ηρωικής υποδοχής» σε αντίθεση με την αντίστοιχη στον Αντώνη Σαμαρά. Ο κ. Καραμανλής δεν επιθυμεί να ξεκινήσει πάλι μια δημόσια συζήτηση για την διαφορά με την οποία υποδέχονται οι Θεσσαλονικείς τον ίδιο σε σχέση με τον πρόεδρο του κόμματος.

Παράλληλα, όπως εξομολογήθηκε σε συνεργάτες του, έχει δεχθεί μια σειρά προσκλήσεων από πολλούς προσωπικούς και πολιτικούς του φίλους και δεν επιθυμεί να ανταποκριθεί για να μην πάνε λάθος μηνύματα στον κ. Σαμαρά. Δεν θέλει δηλαδή να δοθεί η εικόνα ότι «παραγοντίζει» στην ιδιαίτερη πατρίδα του και ότι ο ίδιος είναι πιο αγαπητός εκεί από τον αρχηγό του. Άλλωστε ο κ. Καραμανλής και στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα είναι στη λίστα της ΝΔ στην Α Θεσσαλονίκης (χωρίς να χρειάζεται σταυρό προτίμησης).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ