Super League: Νίκη για Παναθηναϊκό με Πέτριτς - Γκέλαρε ο Αστέρας Τρίπολης [βίντεο] - iefimerida.gr

Super League: Νίκη για Παναθηναϊκό με Πέτριτς - Γκέλαρε ο Αστέρας Τρίπολης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη νίκη με σκορ 1-0 πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός εντός έδρας απέναντι στον Λεβαδειακό ενώ ο Αστέρας Τρίπολης δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις και παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 1-0

Πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 1-0 επικράτησε ο Παναθηναϊκός του Λεβαδειακού στη Λεωφόρο. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου είχε την υπεροχή από το πρώτο λεπτό και απειλήθηκε ελάχιστα από τους φιλοξενούμενους καθ΄όλη τη διάρκεια του ματς. Ο Πέτριτς με υπέροχη κεφαλιά ψαράκι έπειτα από φάουλ του Πράνιτς στο 29' ήταν αυτός που σημείωσε και το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Συνθέσεις
Παναθηναϊκός: Στιλ, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Πράνιτς, Πέτριτς
Λεβαδειακός:Σηφάκης, Νικολακάκης, Βούκσεβιτς, Τομάς, Μαχαίρας, Ορτέγκα, Γκόμεζ, Μάντζιος, Κώτσιος, Σκέμπης, Μιλιάζες

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα 2-2

Σπουδαία ισοπαλία με σκορ 2-2 απέσπασε στην Τρίπολη ο ΠΑΣ Γιάννινα παρά το γεγονός ότι ο Αστέρας κατάφερε να προηγηθεί με 2-0. Ο Ρόλε άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό και στο 25΄ο Μπαράλες διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Όμως ο Κοροβέσης στο 43΄και στο 77' σκόραρε δύο φορές απέναντι στον Θεοδωρόπουλο, βάζοντας «στοπ» στις επιτυχίες των Αρκάδων εντός έδρας.

Συνθέσεις
Αστέρας Τρίπολης:Θεοδωρόπουλος, Λούι, Τσοκάνης, Γκόϊαν, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Μουνάφο, Γιαννιώτας, Μπαράλες, Ρόλε, Μάσα
ΠΑΣ Γιάννινα:Βελλίδης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Γιάκος, Τσουκαλάς, Μανιάς, Τσάβες, Κοροβέσης

Σκόντα Ξάνθη-Βέροια 2-2

Πολύ καλό παιχνίδι στην Ξάνθη με την Σκόντα και τη Βέροια να μένουν τελικά στην ισοπαλία 2-2. Η αποβολή του Μπαξεβανίδη στο 20λεπτο άλλαξε τα δεδομένα με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται την αριθμητική υπεροχή τους και να παίρνουν προβάδισμα με τον Μπεν στο 35'. Ο Καπετάνος τρία λεπτά αργότερα ισοφάρισε σε 1-1 και ο Γούτας στο 56' έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ωστόσο ο Καλτσάς ήταν αυτός που μίλησε τελευταίος διαμορφώνοντας το τελικό 2-2 στο 60'.

Συνθέσεις
Σκόντα Ξάνθη:Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Λουσέρο, Βάλτερ, Ομπόντο, Παπαστεριανός, Κλέιτον, Γούτας, Καπετάνος, Λισγάρας.
Βέροια:Καντιμοίρης, Ραούλ Μπράβο, Βέρτζος, Μπατιόν, Καλτσάς, Αμαραντίδης, Μπαργκάν, Παυλίδης, Μαλόν, Μπεν.

Παναιτωλικός-ΟΦΗ 3-1

Ο Παναιτωλικός δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ στο Αγρίνιο με σκορ 3-1. Ο Κέβιν άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 34' όμως ένα λεπτό μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Κουτρουμάνος με αυτογκόλ ισοφάρισε για τον ΟΦΗ. Η χαρά των Κρητικών πάντως δεν κράτησε πολύ αφού ο Κούσας στο 51΄και ο Κέβιν στο 61' με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, διαμόρφωσαν το τελικό 3-1 για τους γηπεδούχους.

Συνθέσεις
Παναιτωλικός:Στεφανάκος, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσα, Μπεχαράνο, Άλβες, Καπέλ, Μαρτίνες, Μύγας, Εντζεγκέλε, Φωτάκης.
ΟΦΗ:Αγριμάκης, Τριποτσέρης, Μπανούσης, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης, Ροβίθης, Φερνάντεθ, Λαμπρόπουλος, Στάθης, Μαραθιανός, Μακρής

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ