Η δημοκρατία της Νορβηγίας: Πλήρωσε πρόστιμο επειδή δεν... εκτέλεσε συμβόλαιο θανάτου [εικόνες] - iefimerida.gr

Η δημοκρατία της Νορβηγίας: Πλήρωσε πρόστιμο επειδή δεν... εκτέλεσε συμβόλαιο θανάτου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόστιμο ύψους 10.000 κορωνών επέβαλαν οι αρχές της Νορβηγίας σε έναν νεαρό που εξαπάτησε τον «εργοδότη» και δεν εκτέλεσε το συμβόλαιο θανάτου που του ανέθεσε.

Στον 21χρονο Νορβηγό επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 κορόνων (περίπου 1.000 ευρώ) για «απάτη» επειδή δέχτηκε να εκτελέσει ένα συμβόλαιο θανάτου, χωρίς στην πραγματικότητα να έχει σκοπό να τηρήσει τον λόγο του.

Ο νεαρός πήρε χρήματα προκειμένου να σκοτώσει έναν 17χρονο αλλά οι αρχές δεν μπόρεσαν να αποδείξουν αν όντως υπήρχε πρόθεσή. Για τον λόγο αυτό κατηγορήθηκε μόνο για «εξαπάτηση του πελάτη» του, ανέφεραν οι αστυνομικές αρχές, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στην τοπική εφημερίδα Varden.

Ο απατεώνας «εκτελεστής» δέχτηκε την κατηγορία και πλήρωσε το πρόστιμο.

Ο «εργοδότης» του καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών. Όμως επειδή ομολόγησε ανεστάλη η εκτέλεση του μεγαλύτερου μέρους της ποινής. Υποστήριξε ότι το παρ' ολίγον θύμα είχε απορρίψει τις ερωτικές προτάσεις του για αυτό έδωσε 60.000 κορώνες στον νεαρό που θα τον σκότωνε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ