«Να μην δω παρατρεχάμενους στο λόμπι του Μακεδονία Παλας» - iefimerida.gr

«Να μην δω παρατρεχάμενους στο λόμπι του Μακεδονία Παλας»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο φόβος του...συνωστισμού στα λόμπυ του Μακεδονίας Παλλας έχει καταλάβει τους στενούς συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά αλλά και τον ίδιο τον πρόεδρο του κόμματος ενόψει της ανόδου του στη Θεσσαλονίκη για την ΔΕΘ.

Η εικόνα δεκάδων παρατρεχάμενων που θα κατακλύσουν τους χώρους του ξενοδοχείου, όπως συνέβη πέρσι, είναι κάτι που ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θέλει να αποφύγει πάση θυσία και έτσι δόθηκε αυστηρή εντολή στα στελέχη του κόμματος να μείνουν μακριά από εκεί για να μην δώσουν την εντύπωση κουστωδίας που απλώς βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να συνοδεύει και να χειροκροτεί τον κ. Σαμαρά. Οι μόνοι που θεσμικά θα βρίσκονται στο ξενοδοχείο μαζί του θα είναι ο εκπρόσωπος Τύπου Γιάννης Μιχελάκης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Κώστας Τασούλας, ο Γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου Γιώργος Μουρούτης και φυσικά πολύ στενοί του συνεργάτες όπως ο Χρύσανθος Λαζαρίδης.

Ο άνθρωπος ο οποίος έχει φτιάξει όλο το πρόγραμμα του κ. Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη και ειδικότερα το κομμάτι που αφορά τις παραγωγικές τάξεις είναι ο επιχειρηματίας Στράτος Σιμόπουλος,( αν γραμματέας παραγωγικών τομέων της ΝΔ) Πρόκειται για προσωπικό φίλο του για πολλά χρόνια και βέβαιο υποψήφιο στη Α Θεσσαλονίκης.

Πάντως ανεξάρτητα από τις προθέσεις του κ. Σαμαρά, είναι βέβαιο ότι πολλοί βουλευτές έχουν ήδη κλείσει δωμάτια στο «Μακεδονία Παλλας» και μένει να φανεί αν θα τα ακυρώσουν η θα μείνουν εκεί παίρνοντας το ρίσκο να προκαλέσουν την ενόχληση του αρχηγού τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ