Νίκη ανάσα για τον Πανθρακικό επί της Κέρκυρας - iefimerida.gr

Νίκη ανάσα για τον Πανθρακικό επί της Κέρκυρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σημαντική εντός έδρας νίκη σημείωσε ο Πανθρακικός επί της Κέρκυρας με σκορ 1-0 στην Κομοτηνή, κατακτώντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία.

Το τέρμα του Ιγκόρ στα μισά του πρώτου ημιχρόνο με εκτέλεση πέναλτι ήταν αρκετό στον Πανθρακικό ώστε να πανηγυρίσει την κατάκτηση των τριών βαθμών απέναντι στην Κέρκυρα σε ένα ματς, το οποίο είχε αρκετές καλές στιγμές. Η Κέρκυρα θα μπορούσε να φύγει τουλάχιστον με το βαθμό της ισοπαλίας όταν ο Μαρκόφσκι ανέλαβε στο 74ο λεπτό την εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Κοντός από τον Ποτουρίδη, όμως ο Αθανασιάδης έπεσε στη σωστή γωνία και μπλόκαρε την μπάλα.

Η Κέρκυρα πίεσε στα τελευταία λεπτά αγωνιζόμενη και με παίκτη παραπάνω ωστόσο δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους.

Συνθέσεις
Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Μεχία, Μελίσσης, Ποτουρίδης, Ρομέου, Εμπόου, Ντιγκινί, Τσουμάνης, Λαδάκης, Κάσες, Ιγκόρ
Κέρκυρα: Σέτκους, Παρασκευαΐδης, Ντιμιτρόβσκι, Ναγιάρ, Ρόχας, Καρντόσο, Κρητικός, Κόντος, Χαβίτο, Σιόντης, Μαρκόβσκι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πανθρακικός Κέρκυρα Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ