Στοχοποίηση βουλευτών από τους ταξιτζήδες - iefimerida.gr

Στοχοποίηση βουλευτών από τους ταξιτζήδες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες απειλές και στοχοποίηση των βουλευτών που θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο του υπουργού Μεταφορών Γιάννη Ραγκούση για την απελευθέρωση του κλάδου τους εξαπέλυσαν χτες έξω από το Κοινοβούλιο οι ιδιοκτήτες ταξί. Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Ιδιοκτητών Ταξί, Θύμιος Λυμπερόπουλος, μιλώντας στο συλλαλητήριο που οργάνωσαν χιλιάδες ιδιοκτήτες ταξί από όλη τη χώρα στην Πλατεία Συντάγματος, απείλησε ευθέως τους βουλευτές, λέγοντας συγκεκριμένα ότι «θα τους στοχοποιήσουμε όλους, έναν προς έναν, και θα έχουν την τύχη του Ραγκούση».

Οι ιδιοκτήτες ταξί ετοιμάζονται να κατέβουν στις γειτονιές, προκειμένου να μοιράσουν πόρτα-πόρτα φυλλάδια με τα οποία θα εξηγούν τα «δεινά» που θα επιφέρει στον κλάδο τους, αλλά και στο επιβατικό κοινό, το νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών για την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους!

Αυτό θα γίνει στη διάρκεια νέας 24ωρης απεργίας, την οποία θα αποφασίσουν - πιθανόν σήμερα ή αύριο - οι ιδιοκτήτες ταξί, που αντιδρούν στο νομοσχέδιο Ραγκούση. Την ίδια στιγμή διατύπωσαν και απειλές για «παύση πληρωμών» προς τις τράπεζες και τον ασφαλιστικό τους φορέα (ΟΑΕΕ). Οπως ανέφερε ο Θ. Λυμπερόπουλος, οι ιδιοκτήτες ταξί χρωστούν στις τράπεζες περίπου 2 δισ. ευρώ(!) για αγορές αδειών που έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται - όπως υποστήριξε ο ίδιος - για χρήματα «που δεν θα αποσβεστούν ποτέ, οπότε ας τα πάρουν οι τράπεζες από τον κ. Ραγκούση!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ