Μήνυμα Σόιμπλε: Οποιος και αν νικήσει στις εκλογές θα πρέπει να ακολουθήσει το δρόμο της λιτότητας - iefimerida.gr

Μήνυμα Σόιμπλε: Οποιος και αν νικήσει στις εκλογές θα πρέπει να ακολουθήσει το δρόμο της λιτότητας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να απέφυγε με εύσχημο να μιλήσει για Grexit, αλλά το μήνυμα που έστειλε στην Αθήνα ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ήταν λιτό και απόλυτα ευκρινές. Τουτέστιν: καμία χαλάρωση και ουδεμία σκέψη για αλλαγή των υπαρχόντων όρων.

Αντιθέτως, όπως σημειώνει το Reuters, πρέπει να μείνει στο δρόμο της λιτότητας. Σύμφωνα με τα όσα αναμεταδίδει το πρακτορείο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό κανάλι Ν-24, ο κ. Σόιμπλε ερωτηθείς για τις ελληνικές εκλογές απάντησε πως «οι εκλογές στην Ελλάδα δεν θα αλλάξουν τις βασικές συνθήκες», για να προσθέσει με νόημα, «όποιος και αν αναλάβει τη διακυβέρνηση, όποιος και αν επικρατήσει στις εκλογές, οφείλει να δει ότι η Ελλάδα -με πολλή αλληλεγγύη από την Ευρώπη, θα συνεχίσει τον ίδιο δρόμο, καθώς ήδη έχει επιτευχθεί σημαντική πρόοδος».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ