Μετανάστευση και διεθνής τρομοκρατία στο επίκεντρο της συνάντησης Σαμαρά-Ραχόι - iefimerida.gr

Μετανάστευση και διεθνής τρομοκρατία στο επίκεντρο της συνάντησης Σαμαρά-Ραχόι

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο επίκεντρο της συνάντησης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον Ισπανό ομόλογό του Μαριάνο Ραχόι βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η μετανάστευση και η διεθνής τρομοκρατία.

Ο κ. Σαμαράς, στις κοινές δηλώσεις που ακολούθησαν, αναφέρθηκε στις άριστες σχέσεις με την Ισπανία και στο πρόσωπο του πρωθυπουργού Μ. Ραχόι, ενώ ευχαρίστησε τον ισπανικό λαό για την έμπρακτη αλληλεγγύη του απέναντι στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο κ.Σαμαράς μίλησε για θωράκιση της Ευρώπης απέναντι στη διεθνή τρομοκρατία. Παράλληλα τόνισε πως η σχέση μας με την Ισπανία βασίζεται στον σεβασμό των κοινών αξιών που μας συνδέουν. «Η Ισπανία παρέχει την αλληλεγγύη της στην Ελλάδα στην πράξη. Συμμετέχει στον μηχανισμό διάσωσης από το 2010, όταν έκλεισαν οι στρόφιγγες των αγορών, με τον ισπανικό λαό να έχει δανείσει 26 δισ. στον ελληνικό. Η βοήθεια αυτή διέπεται από ένα πλαίσιο κανόνων που σεβόμαστε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντώνης Σαμαράς Μαριάνο Ραχόι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ