Απαράδεκτες οι δηλώσεις Λυμπερόπουλου λένε οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Απαράδεκτες οι δηλώσεις Λυμπερόπουλου λένε οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αποδοκιμασία του προέδρου της ομοσπονδίας ταξί Θύμιου Λυμπερόπουλου για τις υβριστικές δηλώσεις του κατά του υπουργού Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Γιάννη Ραγκούση, προχώρησε με ανακοίνωσή της η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Ταυτόχρονα καλύπτει πλήρως τους χειρισμούς του κ. Ραγκούση στον διάλογο που άνοιξε για το σχετικό νομοσχέδιο.

Στην ανακοίνωση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ αναφέρεται μεταξύ άλλων, ότι: «οι δηλώσεις του κ. Λυμπερόπουλου, γνωστού στελέχους της ΝΔ, χαρακτηρίζονται απαράδεκτες» και τονίζεται ότι οι βουλευτές λειτουργούν με πλήρη ελευθερία συνείδησης.

Η ανακοίνωση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ επισημαίνει ακόμα ότι θα συμμετάσχουν αποφασιστικά στο δημόσιο διάλογο που άνοιξε για να μπουν κανόνες στη λειτουργία των ταξί, με στόχο να διασφαλίζεται η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πολίτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ