Η ξαφνική αλλαγή πορείας αεροσκάφους της Emirates πάνω από τη Γερμανία που προκάλεσε... υστερία - iefimerida.gr

Η ξαφνική αλλαγή πορείας αεροσκάφους της Emirates πάνω από τη Γερμανία που προκάλεσε... υστερία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά και τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, η ξαφνική αλλαγή πορείας σήμερα αεροσκάφους της Emirates, που εκτελούσε την πτήση Λονδίνο-Ντουμπάι, πάνω από τη Γερμανία προκάλεσε... υστερία και πλημμύρισε με αγωνία όχι μόνο τους συγγενείς των επιβαινόντων αλλά ολόκληρη την Ευρώπη.

Oλα ξεκίνηδαν όταν το flight radar24 που καταγράφει τις πτήσεις τουίταρε ότι η πτήση ΕΚ8, η οποία αναχώρησε από το «Χίθροου» το πρωί, άλλαξε πορεία πάνω από τη Γερμανία.

Η Daily Mail ανέφερε αρχικά ότι υπάρχουν αναφορές πως το αεροσκάφος Α380 της Emirates μπορεί να έχει εκτραπεί για «επιχειρησιακούς λόγους», ωστόσο σημείωνε ότι δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Υστερα από μισή ώρα περίπου, η αγωνία έληξε, αφού έγινε γνωστό ότι το αεροσκάφος άλλαξε πορεία καθώς ένας επιβάτης του ένιωσε έντονη αδιαθεσία και υπήρχε ανάγκη να εξεταστεί άμεσα από γιατρό.

Η ξαφνική αλλαγή πορείας αεροσκάφους της Emirates πάνω από τη Γερμανία που προκάλεσε... υστερία | iefimerida.gr 0
Η ξαφνική αλλαγή πορείας αεροσκάφους της Emirates πάνω από τη Γερμανία που προκάλεσε... υστερία | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Emirates αεροπλάνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ