Σύννεφα πάνω από τη σχέση Ρονάλντο-Σάικ - Γιατί έλειπε από το πλευρό του η Ρωσίδα καλλονή [εικόνες] - iefimerida.gr

Σύννεφα πάνω από τη σχέση Ρονάλντο-Σάικ - Γιατί έλειπε από το πλευρό του η Ρωσίδα καλλονή [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή ζευγάρια του κόσμου. Σε κάθε σημαντικό γεγονός της ποδοσφαιρικής -και όχι μόνο- ζωής του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Ιρίνα Σάικ είναι δίπλα του. Όμως στην ανάδειξη του νικητή της Χρυσής Μπάλας η Ρωσίδα καλλονή δεν συνόδευσε τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, δίνοντας τροφή για σχόλια και φήμες που φτάνουν μέχρι και στον χωρισμό.

Πέρυσι, η Σάικ βρέθηκε μαζί με τον Ρονάλντο στη Ζυρίχη και... πανηγύρισε μαζί του την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας. Φέτος θα περίμενε κανείς το ίδιο όμως ο Πορτογάλος συνοδευόταν από τον γιό και τη μητέρα του. Το μοντέλο από τη Ρωσία όχι μόνο δεν βρέθηκε στο πλευρό του αλλά δεν έστειλε ούτε ένα μήνυμα μέσω τον προσωπικών της λογαριασμών στα social media ενώ και ο ίδιος ο Ρονάλντο απέφυγε να αναφερθεί στο όνομά της όταν άρχισε να ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους που τον στήριξαν σε μια ακόμη προσπάθειά του.

Η τελευταία «δημόσια» εμφάνιση της Σάικ ήταν προ τριών ημερών όταν ανέβασε στο λογαριασμό της στο facebook φωτογραφίες από μια εξωτική παραλία. Η επομένη της βράβευσης του Ρονάλντο για 2η συνεχόμενη χρονιά με το βραβείο της Χρυσής Μπάλας, βρήκε τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της show biz να ασχολούνται με την απουσία της Ιρίνα Σάικ από τη Ζυρίχη και μένει να αποδειχθεί αν το «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά» ισχύει και στην περίπτωση του συγκεκριμένου ζευγαριού.

Σύννεφα πάνω από τη σχέση Ρονάλντο-Σάικ - Γιατί έλειπε από το πλευρό του η Ρωσίδα καλλονή [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Σύννεφα πάνω από τη σχέση Ρονάλντο-Σάικ - Γιατί έλειπε από το πλευρό του η Ρωσίδα καλλονή [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κριστιάνο Ρονάλντο Ιρίνα Σάικ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ