Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Αναστασιάδης - Συνάντηση με Ιβάν Σαββίδη - iefimerida.gr

Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Αναστασιάδης - Συνάντηση με Ιβάν Σαββίδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ομιλία του Άγγελου Αναστασιάδη μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Αστέρα Τρίπολης προκάλεσε έντονες φημολογίες περί αποχώρησής του από τον πάγκο της ομάδας. Τελικά αυτά τα σενάρια διαλύθηκαν από το περιβάλλον της ΠΑΕ, με τον Έλληνα τεχνικό να συνεχίζει κανονικά στον πάγκο.

Τα όσα είπε ο Αναστασιάδης στους παίκτες του Δικεφάλου του βορρά ήταν στο πλαίσιο μιας αφύπνισης που επιχείρησε ο Έλληνας τεχνικός, βλέποντας τους παίκτες να διανύουν μια κακή περίοδο, η οποία άλλωστε έφερε και την απώλεια της πρώτης θέσης στη βαθμολογία.

Ο Ιβάν Σαββίδης ξεκαθάρισε σε συνεργάτες του ότι δεν πρόκειται να τεθεί θέμα προπονητή και μάλιστα με την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη θα έχει συνάντηση με τον Αναστασιάδη προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ