Το πρώτο προεκλογικό, τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ [βίντεο] - iefimerida.gr

Το πρώτο προεκλογικό, τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«H Ελπίδα έρχεται - Η Ελλάδα προχωράει - Η Ευρώπη αλλάζει» είναι το βασικό μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ στο πρώτο τηλεοπτικό του σποτ που δόθηκε το βράδυ της Κυριακής στη δημοσιότητα.

Σε αντίθεση με το αντίστοιχο πρώτο σποτ της ΝΔ όπου πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ δεν εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρας.

Το σποτ ξεκινά με μία μουντή εικόνα της πρωτεύουσας, η οποία ακολούθως παραχωρεί τη θέση της σε άστεγους, καταστήματα με κατεβασμένα ρολά και συμπολίτες μας με σκυμμένο κεφάλι.«Πέντε χρόνια καταστροφής και φόβου, δεν οδήγησαν πουθενά», ακούγεται μια ανδρική φωνή να λέει αρχικά και συνεχίζει: «Φτάνει πια».

Στη συνέχεια ακολουθούν πλάνα που δείχνουν έναν ήλιο να ανατέλλει και ακούγεται: «Τώρα είναι η ώρα για νέο ξεκίνημα. Με αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη, Δημοκρατία. Η Ελάδα προχωράει, η Ευρώπη αλλάζει, η ελπίδα έρχεται. ΣΥΡΙΖΑ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ σποτ εκλογές 2015
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ