Κατέρρευσε ο ΠΑΟΚ στην Αρκαδία – Τον διέλυσε ο Αστέρας με 3-0 - iefimerida.gr

Κατέρρευσε ο ΠΑΟΚ στην Αρκαδία – Τον διέλυσε ο Αστέρας με 3-0

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΠΑΟΚ δεν… ταξίδεψε καν στην Αρκαδία και αναμενόμενα ο Αστέρας Τρίπολης εκμεταλλεύτηκε το γεγονός αυτό και τον «τελείωσε» με 3-0, ενώ είχε και χαμένο πέναλτι.

Ο Γιαννιώτας με δύο υποδειγματικά τελειώματα (9’, 45’) και ο Σανκαρέ με αυτοθυσία και κοντινή προβολή (30’) χάρισαν μια σπουδαία όσο και σημαντική νίκη στους Αρκάδες, που μείωσαν στους 6 βαθμούς από τον «Δικέφαλο του Βορρά», με τον Ολυμπιακό αν κερδίζει αύριο στην Ξάνθη να περνά μετά από καιρό στην πρώτη θέση της Super League.

Προβληματική η διαιτησία με τους Θεσσαλονικείς να διαμαρτύρονται δικαιολογημένα για την λανθασμένη υπόδειξη πέναλτι (το φάουλ ήταν εκτός περιοχής), ενώ φωνάζουν και για χέρι στο πρώτο των γηπεδούχων. «Κόπηκαν» δύο φορές λανθασμένα από τους επόπτες Μπαράλες και Γιαννιώτας, ενώ έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Μάσα στις καθυστερήσεις.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Κοσίσκι, Τσοκάνης, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Λούι, Ζησόπουλος, Μουνάφο (89' Τιε Μπι), Μάσα, Ρόλε (65' Κουρμπέλης), Γιαννιώτας (80' Παντελιάδης), Μπαράλες

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Ιτάνζ, Σκόνδρας (59' Παπαδόπουλος), Βίτορ, Τζαβέλλας, Ρατς, Μαντούρο, Τζανδάρης (69' Κίτσιου), Γκολάσα (40' Μακ), Σαλπιγγίδης, Περέιρα, Αθανασιάδης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Αστέρας Τρίπολης Super League Αρκαδία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ