«Ανάσα» για Πλατανιά με το 3-0 επί του Πανιωνίου με υπογραφή Μιλούνοβιτς - iefimerida.gr

«Ανάσα» για Πλατανιά με το 3-0 επί του Πανιωνίου με υπογραφή Μιλούνοβιτς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δύο γκολ του Μιλούνοβιτς και ένα του Τόρες ο Πλατανιάς επικράτησε του Πανιωνίου με 3-0 στα Χανιά για την Super League.

Οι Χανιώτες πήραν έτσι το πολυπόθητο τρίποντο, που τους ανέβασε στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη ο Πανιώνιος είχε δύο δοκάρια με τους Κολοβό και Μπουμάλ, όμως δεν κατάφερε να μπει στο παιχνίδι, με την αποβολή του Οικονόμους το 59’ να ανοίγει ουσιαστικά το δρόμο στον Πλατανιά. Έτσι συνεχίζει κάτω απ’ την επικίνδυνη ζώνη με 15 βαθμούς.

Πλατανιάς (Χριστόπουλος): Ολιμπα, Αποστολόπουλος, Ιτούα, Μπανανά, Δημήτρης, Τέτε, Αγκιλέρα, Μπεριάν (67’ Γουνδουλάκης), Τσουράκης (85’ Μαχαμάτ) , Μιλούνοβιτς, Τόρες

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Παντίδος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Μητρόπουλος, Σιώπης (58’ Κόρμπος), Ιμπαγάσα (74’ Μπούζας), Μπουμάλ, Κολοβός (65’ Πάνος), Γιάννου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πλατανιάς Πανιώνιος Super League Κρήτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ