Κραυγή αγωνίας στο Facebook από τους συγγενείς των εργαζομένων στο τυπογραφείο όπου έχουν ταμπουρωθεί οι μακελάρηδες [εικόνες] - iefimerida.gr

Κραυγή αγωνίας στο Facebook από τους συγγενείς των εργαζομένων στο τυπογραφείο όπου έχουν ταμπουρωθεί οι μακελάρηδες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τεράστια είναι η αγωνία των συγγενών των εργαζόμενων και του ιδιοκτήτη του τυπογραφείου όπου έχουν ταμπουρωθεί τα δύο αδέλφια, ο Σαΐντ και Σερίφ Κουασί, οι οποίοι έπνιξα στο αίμα τα γραφεία της σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo.

Η υπόθεση ομηρίας που είναι σε εξέλιξη από το πρωί της Παρασκευής, έχει προκαλέσει τον φόβο των κοντινών ανθρώπων της εταιρείας στην περιοχή Νταμαρτάν, περίπου 45 χλμ βορειονατολικά του Παρισιού, μέσα στην οποία οι ισλαμιστές Κουασί έχουν βρει καταφύγιο και δηλώνουν ότι θέλουν να πεθάνουν ως μάρτυρες.

Οι συγγενείς του ιδιοκτήτη,της συζύγου του, του γιου του, του εμπορικού διευθυντή, του ή της γραμματέως και πιθανότητα κάποιων που κάνουν την πρακτική και την εκπαίδευσή τους (stagiaires), γράφοντας στο Facebook εκφράζουν την ανησυχία τους.

Συγκεκριμένα, συγγενής ενός εκ των εργαζομένων γράφει: «Είναι ένας πραγματικός εφιάλτης. Αυτό συμβαίνει μέσα στην επιχείρησή του. Πήγε για δουλειά σήμερα το πρωί και δεν έχουμε κανένα νέο του».

Στη συνέχεια χρήστεςαπό το στενό περιβάλλον των ανθρώπων που είναι τώρα μέσα στο τυπογραφείο ανταλλάσσουν μηνύματα συμπαράστασης, γράφοντας «Κουράγιο», «Η σκέψη μας είναι μαζί σου και στους γονείς σου», ενώ σε άλλη ανάρτηση γράφει η αδελφή -πιαθνώς του εμπορικού διευθυντή που αγνοείται: «Ελευθερώστε τον αδελφό μου» και προσθέτει: «Είμαστε μπροστά από την τηλεόραση. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο».

Κραυγή αγωνίας στο Facebook από τους συγγενείς των εργαζομένων στο τυπογραφείο όπου έχουν ταμπουρωθεί οι μακελάρηδες [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Κραυγή αγωνίας στο Facebook από τους συγγενείς των εργαζομένων στο τυπογραφείο όπου έχουν ταμπουρωθεί οι μακελάρηδες [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η εταιρεία

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ