Η χειρότερη πατρική φιγούρα- Μεθυσμένος πατέρας βάζει τον 7χρονο γιο του να οδηγήσει [εικόνα] - iefimerida.gr

Η χειρότερη πατρική φιγούρα- Μεθυσμένος πατέρας βάζει τον 7χρονο γιο του να οδηγήσει [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ είναι παράνομη. Το να βάλεις όμως τον 7χρονο γιο σου να σε πάει σπίτι είναι ακόμα πιο επικίνδυνο και παράνομο.

Οι παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν έναν μεθυσμένο πατέρα στην Κίνα, που θεώρησε ότι θα είναι πιο ασφαλής η μεταφορά στο σπίτι, άμα δεν οδηγήσει εκείνος, αλλά ο 7χρονος γιος του. Το μικρό παιδί οδηγεί ένα τρίκυκλο και ο πατέρας βρίσκεται σε λιπόθυμη κατάσταση στην καρότσα του οχήματος. Η ιστορία γίνεται ακόμα πιο σουρεάλ, διότι σύμφωνα με γείτονες της οικογένειας, η μητέρα ήταν εκείνη που έστειλε τον ανήλικο γιο της να φέρει σπίτι τον πατέρα του, καθώς την ειδοποίησαν ότι είχε λιποθυμήσει από το ποτό. Προσθέτουν επίσης, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το αγοράκι, εκτελεί καθήκοντα ταξιτζή για τον πατέρα του.

Η χειρότερη πατρική φιγούρα- Μεθυσμένος πατέρας βάζει τον 7χρονο γιο του να οδηγήσει [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν μέσω «ίντερνετ», καθώς οι φωτογραφίες του 7χρονου οδηγού έγιναν viral και αμέσως επικοινώνησαν με την οικογένεια, προειδοποιώντας την για τις συνέπειες της απερίσκεπτης πράξης των γονέων.

Η χειρότερη πατρική φιγούρα- Μεθυσμένος πατέρας βάζει τον 7χρονο γιο του να οδηγήσει [εικόνα] | iefimerida.gr 1

Το επιτρεπόμενο όριο ηλικίας οδήγησης στην Κίνα είναι τα 18 χρόνια, αλλά σε πολλές περιοχές, κανείς δεν λαμβάνει υπόψιν τον νόμο και πολλά ανήλικα παιδιά οδηγούν, προκειμένου να βοηθήσουν τους γονείς τους με τις δουλειές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 7χρονος οδηγός Κίνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ