Ο Ομπάμα για το μακελειό στο Charlie Hebdo: «Vive la France!» [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Ομπάμα για το μακελειό στο Charlie Hebdo: «Vive la France!» [εικόνα & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Vive la France!», που σημαίνει «Ζήτω η Γαλλία!», έγραψε στο βιβλίο συλλυπητηρίων της γαλλικής πρεσβείας στην Ουάσινγκτον ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα στο πλαίσιο της αλληλεγγύης των ΗΠΑ στη Γαλλία για το μακελειό στη σατιρική εφημερίδα «Charlie Hebdo».

Συγκεκριμένα, ο Μπαράκ Ομπάμα έγραψε: «Εξ ονόματος όλων των Αμερικανών, εκφράζω την αλληλεγγύη μας προς τους Γάλλους για αυτήν την τρομακτική επίθεση στο Παρίσι. Προχωρούμε μαζί, με την πεποίθηση ότι ο τρόμος δεν θα νικήσει την ελευθερία και τα ιδεώδη που είναι δικά μας και έχουν φωτίσει τον κόσμο. Vive la France!» (Ζήτω η Γαλλία).

Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης χαρακτήρισαν την κίνηση του Αμερικανού προέδρου ως μια «πολύ δυνατή κίνηση» αλληλεγγύης, που σηματοδοτεί την από κοινού μάχη των δύο χωρών εναντίον των ακραίων ομάδων, όπως το Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και τη Συρία.

Ο Ομπάμα για το μακελειό στο Charlie Hebdo: «Vive la France!» [εικόνα & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ