ΑΕΚ βγαλμένη από την Super League – Κέρδισε 3-0 τον Ατρόμητο και προκρίθηκε - iefimerida.gr

ΑΕΚ βγαλμένη από την Super League – Κέρδισε 3-0 τον Ατρόμητο και προκρίθηκε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από εκπληκτική εμφάνιση της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο μπροστά σε 15.000 οπαδούς και νίκη 3-0 επί του Ατρομήτου, η Ενωση πέρασε στην επόμενη φάση του θεσμού.

Με μαέστρο τον Μάνταλο (που είχε δυο ασίστ κι ένα δοκάρι) κι εκτελεστές τους Αραβίδη (6’), Λαμπρόπουλο (30’) και Τζανετόπουλο (58’), η «Ένωση» πήρε μίνι-εκδίκηση για την ταφόπλακα που της είχε βάλει ο Ατρόμητος κι άφησε τον κόσμο της να παραληρεί και ν’ αναρωτιέται στα πόσα θα σταματούσε, αν δεν τραβούσε χειρόφρενο ή δεν αγωνιζόταν με σημαντικές απουσίες.

Η άδικη αποβολή του Πίτου Γκαρσία αποτελείωσε τους τραγικούς Περιστεριώτες, που έγιναν έρμαιο στις διαθέσεις των «κιτρινόμαυρων» και πρέπει να είναι ευχαριστημένοι από το τελικό σκορ.

Για ένα εικοσάλεπτο αγωνίστηκε ο Γιάκομπ Γιόχανσον, που εντυπωσίασε με τη δύναμή του και απέσπασε θερμό χειροκρότημα από την εξέδρα.

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Πεταυράκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ρόβας, Τζανετόπουλος (80’ Μπαρμπόσα), Πλατέλλας, Μάνταλος, Αραβίδης (67’ Ντούνης), Μπρέσεβιτς (74’ Γιόχανσον)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Νάστος, Λαζαρίδης, Κατσουράνης, Κοντοές (79' Κιβρακίδης), Αγκουαζί, Γκαρσία, Ούμπιντες, Τάτος (46’ Δημούτσος), Μπρίτο (63’ Γεωργίου), Ναπολεόνι

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Ατρόμητος ΟΑΚΑ Κύπελλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ