«Κλειδώνουν» στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ τα ψηφοδέλτια: Τι θα γίνει με Πασοκογενείς, Βαρουφάκη, Λαπαβίτσα - iefimerida.gr

«Κλειδώνουν» στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ τα ψηφοδέλτια: Τι θα γίνει με Πασοκογενείς, Βαρουφάκη, Λαπαβίτσα

SOOC/ΝΙΚΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες έχει μετατραπεί η κατάρτιση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στις 9 το βράδυ της Πέμπτης άρχισε η κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής προκειμένου να δοθεί το «πράσινο φως».

Ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι υποψήφιος στην Ά Αθήνας και σε μία ακόμα περιφέρεια που μπορεί να είναι η Κρήτη, η Αχαία, ή η Β´ Αθήνας.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, παρά τις αντιδράσεις της μειοψηφίας, στα ψηφοδέλτια της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα βρίσκονται ως συνεργαζόμενοι από την κίνηση Κοινωνία Πρώτα. Ο Οδυσσέας Βουδούρης στη Β’ Αθηνών και ο Θόδωρος Παραστατίδης στη Β’ Θεσσαλονίκης ή στο Κιλκίς .

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, την ψήφο των πολιτών μέσω του ΣΥΡΙΖΑ θα διεκδικήσουν στην Πέλλα η Θεοδώρα Τζάκρη, και ο γνωστός ηθοποιός Χάρρυ Κλυνν στην Ά Θεσσαλονίκης, ενώ καλά ενημερωμένες πηγές θέλουν στη Β´Αθηνών το γνωστό οικονομολόγο Γιάννη Βαρουφάκη στη Β´ Αθήνας.

Υποψήφιος, δεν θα είναι ο οικονομολόγος Κώστας Λαπαβίτσας, το όνομα του οποίου απορρίφθηκε, ενώ άγνωστο παραμένει αν θα είναι υποψήφιος στην Αχαία ο Ηλίας Λιβάνης.

Σε ότι αφορά τέλος στους συνδικαλιστές Νίκο Φωτόπουλο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, και Θέμη Μπαλασόπουλο (ΠΟΕ ΟΤΑ), που ακούστηκε ότι μπορεί να είναι υποψήφιοι, καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν πως δεν πρόλαβαν να συζητηθούν σε σοβαρή βάση στην Επιτροπή ψηφοδελτιων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ