Upgrade για το VW up! με turbo 1.000 κυβικών - iefimerida.gr

Upgrade για το VW up! με turbo 1.000 κυβικών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι στιγμής από τη γκάμα του μικρότερου των Volkswagen, του up! λείπει μια γρήγορη έκδοση, αλλά αυτό πρόκειται σύντομα να αλλάξει.

Κι αυτό γιατί στη Βραζιλία θα παρουσιαστεί, μέσα στο 2015, μια έκδοχή του με τον καινούργιο τρικύλινδρο TSI των 1.000 κυβικών, ο οποίος προέρχεται από το ανανεωμένο Polo και θα αποδίδει για την περίσταση γύρω στα 100 άλογα.

Μάλιστα μιας και μιλάμε για τη Βραζιλία, θα μπορεί να καταναλώνει και αιθανόλη, κάτι που δεν θα ισχύει όταν και αν έρθει στην Ευρώπη. Για το τελευταίο δεν υπάρχει μέχρι στιγμής ειλημμένη απόφαση από πλευράς VW, αλλά οι πιθανότητες είναι αυξημένες μιας και στο άμεσο μέλλον η κλάση των μικρών και γρήγορων μοντέλων θα παρουσιάσει έντονη κινητικότητα. Κι αυτό γιατί μεταξύ άλλων αναμένονται τα Smart ForFour Brabus και Renault Twingo GT.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο VW Buggy Up!
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ