Στους αποτυχημένους της Πρέμιερ Λιγκ ο Γιώργος Σαμαράς - iefimerida.gr

Στους αποτυχημένους της Πρέμιερ Λιγκ ο Γιώργος Σαμαράς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιώργος Σαμαράς δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες του στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Έχει δυσκολευτεί να προσαρμοστεί στην Γουέστ Μπρόμιτς, μέλος της οποίας είναι από το καλοκαίρι με αποτέλεσμα η «Daily Mail» να τον συμπεριλάβει στις χειρότερες μεταγραφές της χρονιάς.

Ο Έλληνας άσος άργησε το καλοκαίρι να βρει ομάδα, περιμένοντας την καλύτερη δυνατή πρόταση. Αυτή ήρθε τελικά από την Μπρόμιτς, η οποία του προσέφερε διετές συμβόλαιο. Ωστόσο ο πρώην παίκτης της Σέλτικ δεν έχει καταφέρει να βρει θέση βασικού αλλά ούτε και αγωνιστικό ρυθμό έχοντας συνεισφέρει ελάχιστα φέτος. Έχει αγωνιστεί μόλις σε πέντε ματς πρωταθλήματος χωρίς να σκοράρει ενώ το ίδιο συνέβη και στα άλλα τρία ματς που χρησιμοποιήθηκε (δύο στο Λιγκ Καπ, ένα στο Κύπελλο).

Η «Daily Mail» δημοσίευσε λοιπόν μια λίστα με τις πιο αποτυχημένες καλοκαιρινές μεταγραφές της Πρέμιερ Λιγκ τονίζοντας για τον διεθνή Έλληνα επιθετικό.«Κάποτε πέρασαν δύο ολόκληρα χρόνια (2012-2014) χωρίς να σκοράρει με την εθνική ομάδα της χώρας του. Επομένως δεν προκαλεί και τόσο μεγάλη έκπληξη το γεγονός πως δεν έχει πετύχει ακόμα γκολ με τη Γουέστ Μπρομ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ