Η πρώτη εμφάνιση του Μπιλ Κόσμπι μετά το σκάνδαλο βιασμών -Διαμαρτυρίες έξω από το θέατρο - iefimerida.gr

Η πρώτη εμφάνιση του Μπιλ Κόσμπι μετά το σκάνδαλο βιασμών -Διαμαρτυρίες έξω από το θέατρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μπιλ Κόσμπι καταχειροκροτήθηκε από το κοινό του Καναδά, στο τέλος της πρώτης από τις τρεις προγραμματισμένες παραστάσεις του, ωστόσο οι διαδηλωτές έξω από το θέατρο αψήφησαν το κρύο για να επιπλήξουν όσους προσέρχονταν.

Η εμφάνιση του Κόσμπι στο Κίτσενερ ήταν η πρώτη από τις τρεις προγραμματισμένες παραστάσεις στην επαρχία Οντάριο του Καναδά και έρχονται στον απόηχο του σκανδάλου περί σεξουαλικών επιθέσεων που βαραίνει τον ηθοποιό και αποτέλεσε αιτία για δεκάδες ακυρώσεις εκπομπών και παραστάσεων του.

Φορώντας ένα πουλόβερ που έγραφε Hello Friend, ο Κόσμπι ανέβηκε σε σκηνή διακοσμημένη με δύο γιγαντιαίες αφίσες του με τον Νέλσον Μαντέλα. Κάποιοι στο ακροατήριο γέλασαν, αλλά η υποδοχή ήταν υποτονική σε σύγκριση με την ενθουσιώδη υποδοχή του κατά την τελευταία σκηνική του παρουσία στη Φλόριντα.

«Πρώτα απ 'όλα σας ευχαριστώ» είπε στο ακροατήριο πριν από την έναρξη του σκετς του με μερικά κρύα αστεία. Παρόλαυτά δεν παρατηρήθηκαν ακραίες αντιδράσεις και το κοινό φαινόταν να διασκεδάζει. «Ηταν μία υπέροχη βραδιά» είπε ο Κόσμπι μετά το χειροκρότημα στο τέλος.

Μερικοί από αυτούς που πήραν εισιτήρια είχαν πει ότι θα μποϊκοτάρουν τις παραστάσεις και ο χώρος 2.000 θέσεων ήταν γεμάτος περίπου κατά τα δύο τρίτα, ενώ βρίσκονταν εκεί αρκετοί αστυνομικοί και ιδιωτική φρουρά.

Έξω από το κέντρο, στην πλατεία, αρκετοί διαδηλωτές βγήκαν σε θερμοκρασίες υπό το μηδέν, κρατώντας πινακίδες που έγραφαν «ο βιασμός δεν είναι αστείο» και φώναζα στους θεατές που προσέρχονταν στην παράσταση ότι υποστηρίζουν τις πράξεις του Κόσμπι.

Ο 77χρονος ηθοποιός έχει επίσης προγραμματισμένες δύο ακόμη εμφανίσεις στο Budweiser Gardens στο Λονδίνο την Πέμπτη και στο Hamilton Place Theatre στο Χάμιλτον την Παρασκευή.

Στον κωμικό ηθοποιό, που πρωταγωνίστησε ως ο Δρ Κλιφ Χαξταμπλ στο «The Cosby Show» (1984-1992) κερδίζοντας τη φήμη του American Dad δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για τους ισχυρισμούς περί σεξουαλικής επίθεσης.

Μια κατηγορία το 2005 από μια γυναίκα στην Πενσυλβάνια, έληξε με διακανονισμό πριν τα δικαστήρια, ωστόσο πρόσφατα βγήκαν στην επιφάνεια κατηγορίες από μια γυναίκα που ισχυρίζεται ότι την κακοποιούσε το 1974 και από τρεις άλλες γυναίκες ακόμη.

Οι περισσότερες από τις γυναίκες αυτές, υποστηρίζουν ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών κατά την επίθεση.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπιλ Κόσμπι επιστροφή σκάνδαλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ