Τα ζώδια της Πέμπτης 8 Ιανουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 8 Ιανουαρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Για σας τους Κριούς των τελευταίων ημερών είναι μια «σημαδιακή» μέρα η σημερινή, μιας και μπορείτε να δείτε φίλους, αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και αγαπημένους από τα παλιά! Όμως, η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη, τον κυβερνήτη πλανήτη σας, προειδοποιεί να μην είστε υπερβολικοί σε τίποτε! Μην αναμίξετε τους φίλους σας στην προσωπική σας ζωή. Αποφύγετε επίσης κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις, οι οποίες μπορεί να σας κουράσουν. Οι Κριοί του Μαρτίου αποκλείεται να μην έχετε σημαντικές συναντήσεις, συζητήσεις και συμφωνίες τώρα, οι οποίες μπορούν να σας οδηγήσουν και στην ευτυχία αλλά και στην εκπλήρωση των πόθων σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές Απριλίου είστε πλέον πιο ήρεμοι, μετά την προχθεσινή Πανσέληνο, έστω και αν σας είχε αναστατώσει αρκετά.

Ταύρος
Η σημερινή ημέρα, έστω μέχρι νωρίς το απόγευμα, φωτίζει για εσάς τους Ταύρους κάποιες σημαντικές οικογενειακές σας υποθέσεις. Θα δείτε φίλους, συγγενείς και γενικότερα θα περάσετε όμορφες στιγμές με την οικογένειά σας. Όμως, η αντίθεση Σελήνης-Άρη σάς δημιουργεί επαγγελματικά προβλήματα, τουλάχιστον σε σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας (μετά τις 13-14 Μαΐου δηλαδή). Αντίθετα, οι Ταύροι του Απριλίου μπορεί να κάνετε κάποιες υπερβολές σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο, γεγονός όμως που ουσιαστικά μπορεί να σας ωφελήσει, αρκεί να κρατήσετε γενικότερα ένα μέτρο τις κινήσεις σας.

Δίδυμοι
Η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα καλή για σας τους Διδύμους του Μαΐου, καθώς σας φέρνει σε επαφή με ανθρώπους από τα παλιά, που έχετε να τους δείτε καιρό, ενώ σας επιτρέπει να προγραμματίσετε ταξίδια και σας χαρίζει έμπνευση, αν ασχολείστε με γραπτά, εκδόσεις ή πνευματικές εργασίες! Όσοι ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας ετοιμαστείτε για αλλαγές. Θα δείτε νέους φίλους να μπαίνουν στη ζωή σας και να την αλλάζουν, ενώ η κοινωνική σας ζωή έχει να σας δώσει πολλά. Αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, είστε σε μια περίοδο πλήρους δράσης! Εάν γράφετε, εάν ασχολείστε με τον Τύπο, γενικά αν η ενασχόλησή σας έχει σχέση με τον λόγο, προσέχετε να μην γίνεστε ιδιαίτερα επικριτικοί και μαχητικοί. Ακόμη, θα δείτε φίλους, συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα, αρκετά σημαντικά για σας.

Καρκίνος
Καρκίνοι μου, παρ’ όλο που σήμερα, με την Σελήνη στον Λέοντα, μπορείτε να βγείτε, να χαρείτε, να διασκεδάσετε, αυτά που σας φορτίζουν άμεσα είναι τα οικονομικά σας, τόσο τα τρέχοντα οικονομικά, όσο και οι οικονομικές υποχρεώσεις που έχετε προς τρίτους (εφορία, δάνεια, ασφάλειες). Η συναισθηματική σας ζωή θα περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα. Γενικότερα, αλλιώς ξεκινά ο μήνας αυτός, και αλλιώς ουσιαστικά θα τελειώσει. Φανείτε όσο πιο συνεπείς μπορείτε στα εργασιακά σας θέματα, τα οποία είναι πολύ σημαντικά αυτόν τον καιρό.

Λέων
Οι Λέοντες του Ιουλίου, με την Αφροδίτη και τον Ερμή απέναντί σας, θα έχετε μια θαυμάσια, σημαντική πορεία στις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας. Ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 23-24 Ιουλίου θα δείτε τα σχέδιά σας να σταθεροποιούνται, χάρη στην βοήθεια του Κρόνου από τον Τοξότη. Για εσάς που ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας (ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 6-8 Αυγούστου), ο Ουρανός δημιουργεί απρόβλεπτους δρόμους, που ενδεχομένως να έχουν σχέση με εξωτερικό. Μπορεί ο σύντροφός σας ή οι συνεργάτες σας να σας ανοίγουν νέους και σημαντικούς δρόμους. Αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας μπορεί να έχετε επαφές με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, όμως ο Άρης απέναντι από το δικό σας ζώδιο μπορεί να σας οδηγήσει γενικότερα σε έριδες, συγκρούσεις και εντάσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Μην αφήνετε τίποτε στην τύχη, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα.

Παρθένος
Παρθένοι μου, εσείς βρίσκεστε σε μια σημαντική περίοδο, στην διάρκεια της οποίας μπορεί να έχετε επαφές σε εργασιακό επίπεδο, είτε εσείς είτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ακόμη, ενδεχομένως στον χώρο της εργασίας σας να υπάρξουν κάποια πρόσωπα που θα σας στηρίξουν και θα σας προσφέρουν την υλική ή ηθική βοήθειά τους, ακόμη και τον θαυμασμό τους. Για σας που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας έρχονται τώρα στο προσκήνιο κάποια οικογενειακά θέματα ή και ζητήματα της ακίνητης περιουσίας σας, τα οποία σας φορτίζουν. Προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας προσώπων.

Ζυγός
Για εσάς τους Ζυγούς του Σεπτεμβρίου οι αλλαγές και οι ανατροπές που ζήσατε το προηγούμενο διάστημα έχουν πλέον περάσει, με την προϋπόθεση ότι δεν έχετε πλανήτες στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας! Τώρα αρχίζει μια εξαιρετική περίοδος για τη συναισθηματική σας ζωή, καθώς και η Αφροδίτη, ο δικός σας κυβερνήτης πλανήτης, αλλά και ο Ερμής στον τομέα των συναισθηματικών, ερωτικών και σεξουαλικών σας σχέσεων σας ευνοούν ιδιαίτερα, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τον Σεπτέμβριο. Εσείς πάλι που είστε γεννημένοι στις αρχές Οκτωβρίου θα πρέπει να διαφυλάξετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας από ρήξεις. Οι Ζυγοί των τελευταίων ημερών βρίσκεστε σε μια πολύ καλή φάση, με μεγάλη ενεργητικότητα και δραστηριότητα. Δεν αποκλείεται όμως να είστε λίγο επιθετικοί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι φίλοι είναι κοντά σας, αποφύγετε όμως να τους αναμίξετε με την προσωπική σας ζωή.

Σκορπιός
Για τους Σκορπιούς του Οκτωβρίου σήμερα είναι μια ιδιαίτερα καλή μέρα, για να ασχοληθείτε με κάποια σημαντικά οικογενειακά σας θέματα. Θα δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, τα οποία προφανώς θα έρθουν σπίτι σας, ενώ μπορεί να ασχοληθείτε και με την ακίνητη περιουσία σας. Προσπαθήστε να είστε δοτικοί, χωρίς όμως να είστε υπερβολικοί. Πιστεύω ότι εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας (γύρω στις αρχές Νοεμβρίου δηλαδή) μπορείτε να στηρίξετε μόνοι σας τα σχέδιά σας. Ίσως ακόμη να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στον χώρο της εργασίας σας. Όμως, για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας (μετά τις 13 Νοεμβρίου δηλαδή) η περίοδος αυτή είναι εντελώς αντιφατική. Ενώ η επαγγελματική και η κοινωνική σας ζωή μοιάζουν να προωθούνται, θα πρέπει να προσέχετε κάποια νομικά και διαδικαστικά θέματα, τα οποία μπορεί να έχουν άμεση σχέση με την ακίνητη περιουσία σας. Γενικότερα, προσέχετε κάποιες οικογενειακές σας υποθέσεις, οι οποίες έρχονται τώρα στο προσκήνιο. Αποφύγετε τις εντάσεις, οι οποίες σαφώς δεν σας κάνουν καλό, και προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα.

Τοξότης
Για εσάς τους Τοξότες του Νοεμβρίου σήμερα είναι μια πάρα πολύ καλή μέρα, παρά το γεγονός ότι ο Κρόνος έχει μόλις κάνει την είσοδό του στο δικό σας δεκαήμερο. Θα δείτε φίλους και συγγενείς σας, ενώ πολλοί θα κάνετε μικρές διαδρομές με αγαπημένα σας πρόσωπα. Εσάς που είστε γεννημένοι στις αρχές Δεκεμβρίου, αυτούς τους μήνες (ίσως και μέχρι τον Μάρτιο), σας περιμένουν διάφορες αλλαγές, ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή μια απρόβλεπτη και απρόσμενη σχέση ή συνεργασία! Αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας μπορεί τώρα να καθυστερούν κάποια σημαντικά θέματά σας, όμως, με την δική σας προσπάθεια μπορείτε να φτάσετε σε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα των επιδιώξεών σας. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Πάντως, οι Τοξότες του Νοεμβρίου, έστω και αν αυτές οι μέρες είναι καλές, θα πρέπει να προσέχετε γενικότερα τα θέματα της οικογενειακής σας ζωής ή της ακίνητης περιουσίας σας, τα οποία μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο αυτή την περίοδο. Γενικότερα, αυτόν τον χρόνο, μην υποκύψετε σε ουτοπίες, οι οποίες θα μπορούσαν να σας πληγώσουν αργότερα.

Αιγόκερως
Αν και αυτή την περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι θα έπρεπε να ασχολείστε γενικότερα με κάποια θέματα, τα οποία σας ικανοποιούν, εσείς ασχολείστε περισσότερο με τα οικονομικά σας, είτε τα τρέχοντα, είτε τις υποχρεώσεις που έχετε προς τρίτους (εφορία, δάνεια, ασφάλειες). Αποφύγετε να ασχοληθείτε με κάποια νομικά και διαδικαστικά θέματα. Πάντως, γενικότερα τα πνεύματα καταλαγιάζουν, και, ειδικά από το βράδυ, τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Βάλτε κάποιους στόχους, οι οποίοι θα μπορούσαν να υλοποιηθούν, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας.

Υδροχόος
Οι μέρες αυτές είναι εξαιρετικές για εσάς τους Υδροχόους του Ιανουαρίου. Τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Ερμής είναι ιδιαίτερα ευνοϊκοί για εσάς. Αυτοί οι δυο πλανήτες από το δικό σας ζώδιο σας φέρνουν πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και σε κάποιους φίλους, οι οποίοι μπορούν γενικότερα να σας στηρίξουν. Οποιαδήποτε ζητήματα έχουν σχέση με την οικογενειακή σας ζωή ή ένα θέμα που έχει σχέση με τα παιδιά σας μπορεί τώρα να τακτοποιηθεί. Αν ανήκετε στους Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου, να γνωρίζετε ότι σας περιμένουν σημαντικές αλλαγές σε καθημερινό επίπεδο, οι οποίες θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν κατά τον καλύτερο τρόπο. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Όμως αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, μπορεί να έχετε κάποια ένταση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Ο Άρης στο δικό σας ζώδιο και στις μοίρες που αντιστοιχούν στις δικές σας ημερομηνίες γέννησης σας κάνει λίγο εριστικούς. Ρίξτε τους τόνους και αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με τα πρόσωπα αυτά. Ενδεχομένως να έχετε κάποιες διαφωνίες με άτομα του περιβάλλοντός σας για κάποια θέματα που τα αφορούν.

Ιχθείς
Για σας τους Ιχθύς σήμερα είναι μια σημαντική αλλά και ευχάριστη μέρα, κατά την οποία μπορείτε να προωθήσετε εργασιακά σας θέματα, να ασχοληθείτε με την υγεία σας, αλλά και να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσετε να προσέχετε τον επαγγελματικό σας χώρο. Ίσως έχετε κάποιο άγχος για διάφορα οικονομικά, κληρονομικά ή φορολογικά σας θέματα. Κρατήστε μυστικά τα σχέδιά σας ή τις επαφές που μπορεί να έχετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ